counter

Δέσποινα Βανδή: Επιστρέφει στην Ελλάδα βραχνιασμένη - Το βίντεο στο TikTok

Δέσποινα Βανδή: Επιστρέφει στην Ελλάδα βραχνιασμένη - Το βίντεο στο TikTok
Δέσποινα Βανδή: Επιστρέφει στην Ελλάδα βραχνιασμένη - Το βίντεο στο TikTok

Στις ΗΠΑ ταξίδεψε πριν από μερικές ημέρες η Δέσποινα Βανδή, λόγω των προγραμματισμένων εμφανίσεών της για τους Έλληνες ομογενείς.

Μάλιστα εκεί βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Σασμού» για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του με την οποία είναι αχώριστοι.

Διαβάστε επίσης: Δέσπoινα Bανδή: Ο Bασίλης Mπισμπίκης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της! Η ανάρτηση για το νέο της τραγούδι

Το ζευγάρι συνδύασε δουλειά και διασκέδαση, ενώ η Δέσποινα Βανδή μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Τελειώσαμε και τώρα γυρίζουμε Αθήνα και την Παρασκευή ξεκινάμε παιδιά με τον Γιώργο παρέα όλο τον χειμώνα» λέει σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok η Δέσποινα Βανδή, στο οποίο ακούγεται βραχνιασμένη.

Μάλιστα αναφερόμενη στην επικείμενη συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Με καλύτερη φωνή, τώρα έχω κρυώσει λίγο».

@desp1navandiofficial Our sold out tour just ended!!! @kingsbandtv @George Sabanis #yfp #usa #canada #votanikos #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR