counter

Δέσποινα Βανδή - Έλλη Κοκκίνου: Ξανά μαζί μετά από 4 χρόνια - VIDEO

Δέσποινα Βανδή - Έλλη Κοκκίνου: Ξανά μαζί μετά από 4 χρόνια  - VIDEO
Δέσποινα Βανδή - Έλλη Κοκκίνου: Ξανά μαζί μετά από 4 χρόνια - VIDEO

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να δουλεύεις με κάποιον που σε νοιάζεται, που ξέρεις ότι θέλει το καλό σου, που ξέρεις ότι σε θεωρεί φίλο. Είναι ένας άνθρωπος με ωραία συναισθήματα που ξέρει ν’ ακούει και ξέρει να συζητά. Όταν, λοιπόν, είσαι στον επαγγελματικό χώρο με έναν τέτοιο άνθρωπο, είσαι και τυχερός και απολαμβάνεις ολοκληρωτικά τη συνεργασία» είχε πει σε συνέντευξη της το 2011 η Έλλη Κοκκίνου, με αφορμή την συνεργασία της με την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του «Fever».

Τέσσερα χρόνια μετά και οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν ξανά στην ίδια σκηνή! Το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου, η Έλλη Κοκκίνου μαζί με φιλική παρέα επισκέφτηκε τη Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο, κάνοντας reunion και θυμίζοντας στους θαμώνες στιγμές από την προηγούμενη συνεργασία τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα προσκάλεσε την Έλλη στη σκηνή και ερμήνευσαν παλιές και νέες επιτυχίες τους, ενώ ακολούθησε συζήτηση στο καμαρίνι. 

Φυσικά, οι προσωπικοί λογαριασμοί των δύο τραγουδιστριών πήραν "φωτιά" από τις φωτογραφίες που ανέβασαν, αλλά και τα υπέροχα σχόλια που αντάλλαξαν. «Πόσο όμορφα αισθάνομαι με αυτό το κορίτσι δίπλα μου» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου, με τη Δέσποινα να απαντά: «Πάντα είναι όμορφα όταν συναντιόμαστε! Κορίτσι μου Έλλη Κοκκίνου». 

Δείτε VIDEO από τη χθεσινή βραδιά. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR