counter

Δέσποινα Βανδή - Έλενα Παπαρίζου: Η εκρηκτική συνύπαρξή τους επί σκηνής!

Δέσποινα Βανδή - Έλενα Παπαρίζου: Η εκρηκτική συνύπαρξή τους επί σκηνής!
Δέσποινα Βανδή - Έλενα Παπαρίζου: Η εκρηκτική συνύπαρξή τους επί σκηνής!

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησαν την κοινή καλοκαιρινή περιοδεία τους με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες παρουσίασαν στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, με ανατρεπτικά ντουέτα και με ξεχωριστές ερμηνείες.

Η συνύπαρξή τους επί σκηνής ήταν μοναδική και άκρως εντυπωσιακή. Η μια συμπλήρωνε την άλλη και το αποτέλεσμα ήταν ανεπανάληπτο.

Πλαισιωμένες από εξαίρετους μουσικούς και χορευτές, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από τους σχεδόν 5.000 θεατές που θέλησαν να απολαύσουν από κοντά το εκρηκτικό live τους.

Δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι φίλοι των δυο τραγουδιστριών που βρέθηκαν στη συναυλία, μεταξύ αυτών των οποίων και: ο Αργύρης Αγγέλου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η Μπέττυ Μαγγίρα με την κόρη της Ανδριάνα, η Demy, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατρίνα Τσάνταλή.

Ωστόσο, η Δέσποινα είχε στον πλευρό της τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και την κόρη τους Μελίνα, ενώ η Έλενα τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη και την μητέρα της, Φρόσω.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, που ήταν και μέγας χορηγός της συναυλίας, βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δείτε τις:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR