counter

Δέσποινα Βανδή: "Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοιες"

Δέσποινα Βανδή: "Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοιες"
Δέσποινα Βανδή: "Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοιες"

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται».

Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητά και τις συνήθειες της αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, την μαγειρική.

Ρίξτε μια ματιά! Δέσποινα Βανδή: "Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά κι έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι πόθο"

Δέσποινα Βανδή – Η καθημερινότητα και η δουλειά της

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε πως δεν αισθάνεται σούπερ σταρ, ενώ είναι μια κανονική γυναίκα με την ίδια καθημερινότητά που έχουν όλοι οι άνθρωποι.

«Μέσα από το The Voice ήρθα πιο κοντά με τον κόσμο. Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Είχα πάρα πολύ αγωνία το πώς θα φανώ στον κόσμο και αν θα τους αρέσω. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία σε αυτή την έκθεση.

Καταρχάς αυτή η εικόνα η οποία περιγράφεις είναι μια εικόνα που αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική μου. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοιες για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, αν έχει φαγητό το ψυγείο, πρέπει να πάω σούπερ μάρκετ και να κανονίσω τα πράγματα της καθημερινότητας. Είμαι πάντα έτσι, δόξα το Θεό», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Έπειτα η Δέσποινα Βανδή μίλησε για το πόσο τη χαλαρώνει να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Λατρεύω τη μαγειρική, την αγαπώ, με χαλαρώνει. Αν έμενα μόνη μου δεν νομίζω να το έκανα, αλλά είναι φροντίδα, είναι αγάπη. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν με μυρωδιές μέσα στο σπίτι και για μένα αυτό είναι σημαντικό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Δέσποινα Βανδή:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR