counter

Δέσποινα Βανδή: "Δεν είμαι τόσο αυστηρή στο J2US, δεν μπορείς να τα ωραιοποιείς όλα"

Δέσποινα Βανδή: "Δεν είμαι τόσο αυστηρή στο J2US, δεν μπορείς να τα ωραιοποιείς όλα"
Δέσποινα Βανδή: "Δεν είμαι τόσο αυστηρή στο J2US, δεν μπορείς να τα ωραιοποιείς όλα"

Σε λίγα λεπτά από τώρα το J2US κάνει πρεμιέρα αφού ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει με την παρέα του με ένα μοναδικό σοου τραγουδιών!

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο περιοδικό OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη και μεταξύ άλλων ανέφερε τον λόγο που «περνιέται για αυστηρή».

Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή για το J2US

Πέμπτος κύκλος J2US. Όταν ξεκινούσες αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι, περίμενες ότι θα κρατήσει τόσο;

Ειλικρινά, όχι. Πίστευα ότι θα κάναμε δύο, τρεις σεζόν; Ή ότι εγώ από κάποια στιγμή δεν θα συνέχιζα. Επειδή όμως πραγματικά είμαστε μια τόσο ωραία παρέα, κάθε φορά το περιμέναμε με πολύ μεγάλη χαρά. Να βρεθούμε ξανά, να γελάμε, να μαζευόμαστε μετά όλοι μαζί στο καμαρίνι του Νίκου. Το J2US ψυχαγωγεί και εμάς τους ίδιους. Έχουμε μια ωραία χημεία μεταξύ μας.

Δείτε επίσης - Νίκος Κοκλώνης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το J2US λίγο πριν την πρεμιέρα

Θεωρείς τον εαυτό σου αυστηρό κριτή;

Σίγουρα είναι ένα ψυχαγωγικό σόου, δεν ψάχνουμε το μεγάλο ταλέντο που θα κατακτήσει τη δισκογραφία. Αυτή η καρέκλα όμως οφείλει να έχει μια σημασία. Σε κάποιο σημείο πρέπει να πεις ότι εκείνος έχει μια καλύτερη στιγμή και κάποιος άλλος μια όχι καλύτερη. Δεν μπορείς να τα ωραιοποιείς όλα. Ούτε όμως είμαι τόσο αυστηρή γιατί οι άνθρωποι που διαγωνίζονται δεν είναι επαγγελματίες τραγουδιστές.

Είναι πιο δύσκολο όταν έχεις απέναντί σου τραγουδιστές με πολλά χρόνια εμπειρίας, όπως η Άντζελα Δημητρίου; Αυτή τη φορά θα είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη και η Κατερίνα Στανίση.

Είναι πιο δύσκολο, ναι. Ακόμη και αν διαχωρίσεις ότι δεν διαγωνίζεται ο επαγγελματίας τραγουδιστής αλλά ο παρτενέρ του, με την τοποθέτηση που μπορεί να κάνεις, ο πρώτος θα θεωρήσει ότι έχει ευθύνες για αυτό που συμβαίνει. Έχει να κάνει και με την ιδιοσυγκρασία του εκάστοτε επαγγελματία τραγουδιστή πώς μπορεί να βοηθήσει το ζευγάρι του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR