counter

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όλο το παρασκήνιο από τη νέα τους κοινή βραδινή έξοδο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα εγκαίνια της Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησε ακόμη μια κοινή έξοδο.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό για να διασκεδάσουν.

Το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο διευθυντής του FTHIS.GR, Χρήστος Κούτρας, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της νέας βραδινής εξόδου της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, στο “Lido” έφτασε πρώτα ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος επισκέφτηκε το καμαρίνι του Μανώλη Κονταρού και συνομίλησε μαζί του και με τον Γιώργο Τσαλίκη. Στη συνέχεια, έφτασε η Δέσποινα Βανδή μετά την ολοκλήρωση του “J2US”.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Μανώλης Κονταρός διατηρούν πολύ στενές φιλικές σχέσεις.

Μόλις εμφανίστηκε στο stage ο Γιώργος Τσαλίκης καλωσόρισε στο μαγαζί το ζευγάρι και ζήτησε από όλους τους θαμώνες να σεβαστούν ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν και να μην τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο τους κάθισαν σε ένα από τα πίσω τραπέζια, ώστε να είναι διακριτική η παρουσία τους.

Η Δέσποινα Βανδή όταν ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Μανώλη Κονταρό, ο Βασίλης Μπισμπίκης ενθουσιασμένος μεταφέρθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και της πετούσε συνεχώς λουλούδια.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων δεν έκρυβαν τον έρωτας τους και ήταν αρκετά διαχυτικοί.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR