counter

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει αν τσεκάρει τα social media των παιδιών της

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει αν τσεκάρει τα social media των παιδιών της
Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει αν τσεκάρει τα social media των παιδιών της

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα και φέτος κλείνει 25 χρόνια καριέρας.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για  τη στάση των γονιών της στην επιλογή της να γίνει τραγουδίστρια, για το πως τα παιδιά της διαχειρίζονται τη διασημότητά της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν τσεκάρει τους λογαριασμούς των παιδιών της στα social media.

Απόσπασμα της συνέντευξης:

Οι δικοί σου τι στάση είχαν όταν αποφάσισες να γίνεις καλλιτέχνης;

«Αφοριστική. Παλιά υπήρχε η νοοτροπία ότι σπουδαίος είναι ένας άνθρωπος που βγάζει ένα πανεπιστήμιο και μπορεί να γίνει γιατρός, δικηγόρος, καθηγητής. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι, ειδικά της μητέρας μου, της χτύπησε πολύ άσχημα. Δεν ήθελε να το ακούει καν.»

Πώς διαχειρίζονται τα παιδιά σου, τώρα που μεγαλώνουν, το γεγονός ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι;

«Μικρότερα αναρωτιούνταν γιατί οι άνθρωποι ζητάνε φωτογραφίες μαζί μας ή αυτόγραφα. Και τους εξηγούσα ότι λόγω της δουλειάς που κάνουμε έχουμε μια δημοφιλία. Όταν εσύ ο ίδιος δεν κουβαλάς στην κανονική σου ζωή την, εντός εισαγωγικών, «σταρίστικη» στάση, κρατάς γειωμένο και το παιδί σου. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή των παιδιών μου. Δεν με ενδιαφέρει το «Βανδή» να συνοδεύει τη ζωή τους.»

Τσεκάρεις τους λογαριασμούς των παιδιών σου στο Instagram;

«Φυσικά! Τους ακολουθώ. Άμα δω καμιά φωτογραφία που μου φαίνεται περίεργη, θα το πω. Ο γιος μου ασχολείται μόνο με την Liverpool και τις ομάδες. Στην κόρη μου, αν δω κάτι το οποίο δεν ταιριάζει στη δική μου αισθητική ή την προσβάλλει, θα της το πω.»

Αντίστοιχα, η Μελίνα σου κάνει παρατηρήσεις;

«Ναι, αν με δει να φοράω κάτι πιο σeξυ, δεν της πολυαρέσει. Μου τραβάει τα ρούχα. Της λέω, «Παιδί μου, το ότι έγινα μάνα σου δεν σημαίνει ότι καταργήθηκε η σeξυ πλευρά του εαυτού μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR