counter

Δέσποινα Βανδή: Απαντά στις κριτικές για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο "Mamma mia"

Δέσποινα Βανδή: Απαντά στις κριτικές για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο "Mamma mia"
Δέσποινα Βανδή: Απαντά στις κριτικές για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο "Mamma mia"

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της εποχής μας, με μεγάλη πορεία τόσο στις νυχτερινές πίστες όσο και την ελληνική δισκογραφία.

Διαβάστε επίσης: Mamma Mia: 29 φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή!

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης, ούσα δυναμική και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της, δε διστάζει, μάλιστα, να δοκιμάζεται κατά καιρούς και σε άλλους ρόλους. ‘Ετσι, πριν κάποια χρόνια την είδαμε να συμμετέχει στο επιτυχημένο σήριαλ «Δύο ξένοι» ως ηθοποιός, αποσπώντας, μάλιστα, πολύ θετικές κριτικές για τις υποκριτικές της ικανότητες, ενώ τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε να ανταποκρίνεται θαυμάσια στο ρόλο του κριτή των talents shows. Έτσι, την περασμένη χρονιά την είδαμε στο “The Voice”, ενώ φέτος τη θαυμάζουμε στο "Rising star".

Καθώς όμως η ενέργεια της Δέσποινας είναι ανεξάντλητη και το καλλιτεχνικό της ταλέντο πηγαίο, αυτή τη χρονιά τη βλέπουμε και σε έναν ακόμη ρόλο, αφού πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ “Mamma mia” στο θέατρο "Ακροπόλ", ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της και αποσπώντας θετικότατες κριτικές από τους ανθρώπους του θεατρικού χώρου.

Ωστόσο, επειδή η –επί χρόνια- επιτυχία, πολλές φορές “ενοχλεί”, πάντα υπάρχουν εκείνοι που περιμένουν στη... "γωνία". Σε αυτούς, λοιπόν, που βιάστηκαν να την κρίνουν αρνητικά για το νέο της βήμα στο θέατρο, πριν καν τη δουν να παίζει, η Δέσποινα Βανδή απαντά με την ανωτερότητα και το ήθος που τη διακρίνει. Δίνοντας συνέντευξη στην εφημερίδα “Reallife” και τον Βασίλη Μπουζιώτη η αγαπημένη καλλιτέχνης είπε τα εξής:

Κάποιοι σε… περίμεναν στη γωνία, πριν καν δουν τη δουλειά σου. Σε ενόχλησε το γεγονός; Μοιάζει ύποπτο να κρίνουν πριν καν δουν, έτσι δεν είναι;

Βιάστηκαν να με κρίνουν πριν παίξω. Όπως έχω ξαναπεί σε αντίστοιχη ερώτηση που μου έγινε, θεωρώ ότι η δουλειά που κάνουμε είναι εντελώς τίμια, ειλικρινής και ξεκάθαρη. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται πάνω στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω παίρνει αυτό που δίνει ο καθένας από τη σκηνή. Ο κόσμος αισθάνεται και εννοείται πως είναι δικαίωμα του καθενός, εφόσον εκτίθεσαι, μετά να σε κρίνει. Αυτήν την κριτική δέχομαι εγώ.

Στο πέρασμα του χρόνου συνήθισες τις κατά καιρούς "επιθέσεις" που σου έχουν γίνει;

Πλέον ναι, εντελώς! Το έχω συνηθίσει πια. Αυτό που μετράει για μένα είναι ο στόχος μου και πώς μπορώ να τον επιτύχω καλύτερα. 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR