counter

Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη
Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

Πριν από λίγους μήνες το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το μουσικό show του Open “J2US”, παρακολούθησε την συνύπαρξη της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο τραγουδίστριες μετά την πολυετή φημολογούμενη κόντρα τους, ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και ερμήνευσαν μερικές από τις επιτυχίες τους, βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

Μάλιστα, τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Δέσποινα Βανδή μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και δήλωσαν πολύ χαρούμενες για τη μουσική τους συνάντηση.

Χαρακτηριστικό είναι, πως πολλά είναι τώρα τα δημοσιεύματα που θέλουν τις δύο γυναίκες να συνεργαστούν μαζί τόσο σε κάποιο νυχτερινό κέντρο όσο και σε κάποιο τραγούδι. Όπως είναι αναμενόμενο, οι θαυμαστές της Δέσποινας και της Άννας περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί.

Η πρώτη συνάντηση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση είχε γίνει στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη τα περασμένα Χριστούγεννα. Εκεί οι δύο τους ειδώθηκαν για πρώτη φορά και δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια φιλία.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την βραδιά που η Δέσποινα και η Άννα Βίσση συναντήθηκαν.

«@desp1navandi Εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη @annavissiofficial μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα απο αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος @g_arsenakos κ γω γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου - γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR