counter

"Δεν ζω σαν star, ούτε πιστεύω ότι είμαι!"

"Δεν ζω σαν star, ούτε πιστεύω ότι είμαι!"
"Δεν ζω σαν star, ούτε πιστεύω ότι είμαι!"

Άννα Βίσση

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στο πλαίσιο της προώθησης της εμφάνισής της στην Κέρκυρα, η Άννα Βίσση μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, χωρίς να διστάσει να απαντήσει οποιαδήποτε ερώτηση.

Οι αρνητικές κριτικές και η σχέση με τους fans της

Η Άννα Βίσση παραδέχτηκε πως η σχέση της με το fan club της περνάει διακυμάνσεις, λέγοντας: «Πρόπερσι είχα θυμώσει πως δεν τους άρεσε το “Αγάπη είναι εσύ…”, γιατί ένα χρόνο μετά ήταν όλοι επάνω και χτυπιόντουσαν. Άρα δεν λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου τη γρήγορη γνώμη τους. Είναι τόσο παθιασμένοι να ακούσουν πράγματα από εμένα που τους δικαιολογείται και μια αρνητική αντίδραση». Όσο για τον τίτλο της κορυφαίας star της χώρας, που της έχουν αποδώσει, η ίδια σχολίασε: «Δεν είμαι από χρυσόσκονη φτιαγμένη, ούτε θεωρώ πως πρέπει να ζω μέσα σε αυτή και ένα σύννεφο. Είμαι ένας άνθρωπος που έτυχε να είμαι μουσικός. Μουσική κάνω! Δεν γεννήθηκα στην κούνια της μάνας μου star. Το “star” και το “θεά” επιμένουν να μου το λένε κάποιοι άνθρωποι από μεγάλο ενθουσιασμό. Και το δέχομαι και το χαίρομαι πολύ απλά. Δεν ζω έτσι, ούτε πιστεύω ότι είμαι κάτι τέτοιο. Συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου, το πάθος μου, την καύλα μου. Και από εκεί και πέρα γουστάρω να μην ξέρω και να μην αναλύω και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια. Εγώ γελάω με όλα αυτά! Αλίμονο αν δεν είχα αρνητικά και μου έχει μάθει η ζωή στη showbiz πως αν δεν σε βρίζουν δεν έχεις κάτι αξιόλογο να  πεις. Από την άλλη πλευρά, ξέρω πως υπάρχει και μεγάλη εμπάθεια την οποία τη γνωρίζω».

«Όταν τσαλακώνεσαι δείχνεις πραγματικά ποιος είσαι»

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε και για το ανατρεπτικό video clip για το πρόσφατο hit της με τίτλο «Τυραννιέμαι»: «Έβγαλα πολύ κωμικό απωθημένο σε πληροφορώ, γιατί με το video clip γελάσαμε τόσο πολύ. Και αυτή τη διάθεση αυτό το τραγούδι, δεν το είπα ποτέ σοβαρά. Είχε πάντα μια δόση πλάκας! […] Και στον πόνο του ο άνθρωπος πρέπει να αυτοσαρκάζεται για να περνάει πιο εύκολα», ενώ όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός της επεσήμανε πως δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της τόνισε: «Με το να “τσαλακώνει” κάποιος την εικόνα του, νομίζω πως δείχνει πραγματικά ποιος είναι, ειδικά άμα έχεις χιούμορ. Δεν νομίζω, λοιπόν, ότι την τσαλακώνεις, όταν δείχνεις πραγματικά την εικόνα σου. Τσαλάκωμα για μένα είναι από εκεί που είμαι, αυτή που είμαι, να γίνω πιο κυριλέ και να το “παίζω” κάπως αλλιώς. Αυτό δεν θα ήθελα με τίποτα να το κάνω!».

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια

Τέλος, η Άννα Βίσση, αν και μόλις μία ημέρα πριν την κυκλοφορία του νέου της maxi single, ανακοίνωσε πως θα βγάλει νέα τραγούδια στα τέλη Σεπτεμβρίου, ότι ετοιμάζει μια νέα επαγγελματική συνεργασία για τον ερχόμενο χειμώνα, η οποία δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή της στο θέατρο, τον Μάρτιο του 2013, με την ροκ όπερα που άφησε εεποχή, τους «Δαίμονες»: «Ξανακάνω τους “Δαίμονες”. Για μένα αυτό είναι η έκπληξη, η ανάγκη και η λύτρωσή μου. Όταν έδινα τα χέρια με το “Παλλάς” των Αθηνών, το υπέροχο αυτό θέατρο, στο οποίο είχα κάνει τη “Μάλα” πριν ανακαινιστεί – τους “Δαίμονες” τους είχα κάνει στο ταλαιπωρημένο  “Αττικόν” - συνειδητοποίησα ότι 22 χρόνια μετά, με παρέα τη σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα θα το δούμε από μια άλλη οπτική γωνία», ενώ επεσήμανε: «Είναι συγκινητικό! Χαίρομαι που, παρ’ όλο που έχουν περάσει 22 χρόνια, είμαι σε θέση να το ξαναπαίξω». Όσο για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο περιεχόμενο του έργου, η Άννα Βίσση ξεκαθάρισε: «Το λιμπρέτο είναι του Σταύρου Σιδερά, η μουσική όπως ξέρετε είναι του Νίκου Καρβέλα και έχει συμβάλει και σε κάποιους στίχους. Το έργο ήταν τόσο επαναστατικό για την εποχή που δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι, τουλάχιστον στη μουσική και τους στίχους. Τη μουσική καθόλου, στίχους μπορεί να τους τροποποιήσουμε λίγο. Αλλά έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα το δει ο Κακλέας, με άλλα μάτια».

'Ακου ολόκληρη τη συνέντευξη της Άννας Βίσση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR