counter

“Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό με τη Φαίη. Τηλεφώνησα στη Φαίη…”

“Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό με τη Φαίη. Τηλεφώνησα στη Φαίη…”
“Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό με τη Φαίη. Τηλεφώνησα στη Φαίη…”

Το φετινό τηλεοπτικό «χτύπημα» του Θέμη Γεωργαντά έγινε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με το talk show «After Dark», από το οποίο πέρασαν πολλά πρόσωπα, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στην εν λόγω εκπομπή ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία επέλεξε τη συγκεκριμένη εκπομπή για να δώσει συνέντευξη μετά από πολλά χρόνια. Ο Θέμης Γεωργαντάς στη συνέντευξη που έδωσε στο «Secret» και στη Σπυριδούλα Τριάντου εξηγεί πως έγινε το «deal» και απαντά στις… αντιδράσεις που υπήρξαν.

«Με το που έκανα τα πρώτα ραντεβού, την ενημέρωσα, της είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Ήταν η πρώτη με την οποία συζήτησα, όταν ακόμη δεν το ήξερε κανείς. Όφειλα να την ενημερώσω, γιατί ένα χρόνο νωρίτερα πάλι είχα συζητήσει για να φύγω, αλλά τελικά παρέμεινα στο «Πρω1νό». Από τότε, λοιπόν, μου είπε πει «εννοείται πως θα την κάνεις την εκπομπή και θα είμαι από τις πρώτες καλεσμένες σου» λέει ο παρουσιαστής. Όπως και έγινε. Όμως, αυτή η εμφάνιση συζητήθηκε έντονα. «Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Τηλεφώνησα στη Φαίη μετά την πρώτη εβδομάδα και της είπα: «θα έρθεις την άλλη εβδομάδα;». Μου είπε αμέσως «ναι». Συγκινήθηκα πολύ. Και η Ναταλία, με την οποία είμαστε κολλητοί, δεν πήγε στη Μελέτη, με την οποία είναι στο ίδιο κανάλι, και ήρθε σε μένα. Τι σημαίνει αυτό; Είναι επιλογή σου να στηρίξεις κάποιον και συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ όμορφο» κατέληξε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR