counter

"Δεν υπάρχει καλύτερη δασκάλα από την Ελένη Μενεγάκη"

"Δεν υπάρχει καλύτερη δασκάλα από την Ελένη Μενεγάκη"
"Δεν υπάρχει καλύτερη δασκάλα από την Ελένη Μενεγάκη"

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, εξηγώντας γιατί τη θεωρεί μεγάλη δασκάλα.

Υπήρξαν σχόλια που σε ενόχλησαν;  Έχω ακούσει να µε λένε «γλάστρα». ∆εν µε ενδιαφέρει ούτε πρόκειται να δώσω σηµασία στο σχόλιο κάποιου που δεν µε ξέρει. Θέλω να µάθω την τηλεόραση και δεν υπάρχει καλύτερη δασκάλα από την Ελένη Μενεγάκη. Θα µπορούσα ενδεχοµένως να είµαι σε µια άλλη εκποµπή, όπου θα είχα ίσως περισσότερο χρόνο, αλλά θα έπρεπε ό,τι κάνω, να το κάνω µόνος µου. Η Ελένη, 20 χρόνια τώρα, έχει αποδείξει ότι ξέρει την τηλεόραση καλύτερα από τον καθένα, οπότε, όταν είσαι δίπλα της, µόνο κέρδος έχεις. ∆εν µε νοιάζει λοιπόν αν θα µε πουν «γλάστρα», ούτε –για την ώρα– να έχω µεγαλύτερο ρόλο στην εκποµπή.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι και µία γυναίκα που πολλά αγόρια την είχαν αφίσα στα εφηβικά τους δωµάτια. Σε εµένα το λες; (Γελάει.) ∆εν ξέρω κανέναν άντρα, τουλάχιστον στον δικό µου κύκλο, που να µην του αρέσει η Ελένη Μενεγάκη ως γυναίκα. ∆εν είναι η µόνη που είναι ξανθιά, µε γαλανά µάτια. Το µυστικό της είναι ότι, ακόµα και αν δεν την ξέρεις, τη λατρεύεις. Αυτή η γυναίκα, απλώς, δεν υπάρχει. Είναι πανέµορφη. Περνάει ο χρόνος και δεν την ακουµπάει.

Εσύ είχες φωτογραφίες της στον τοίχο του δωµατίου σου; Αφίσες µπορεί να µην είχα, αλλά την είχα στο µυαλό µου ως το πρότυπο της ωραίας Ελληνίδας. ∆εν ξέρω κάποια άλλη που να αρέσει τόσο πολύ σε άντρες αλλά και σε γυναίκες. Ήµουν µεγάλος θαυµαστής της. Έλεγα: «Μακάρι να ήταν η γυναίκα µου». 

Διαβάστε επίσης : Ο παρουσιαστής κατάφερε το... ακατόρθωτο! Είναι ταυτόχρονα σε Alpha και Mega

Διαβάστε επίσης : Ανακοίνωσε και επισήμως τη συνεργασία του με τη Μενεγάκη τη νέα σεζόν με μια φωτογραφία!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR