counter

"Δεν το ήξερα ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν από το "Power Of Love", την έφερε σε μένα ο θείος της"

"Δεν το ήξερα ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν από το "Power Of Love", την έφερε σε μένα ο θείος της"
"Δεν το ήξερα ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν από το "Power Of Love", την έφερε σε μένα ο θείος της"

Όμηρος Ευστρατιάδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για τη Στέλλα Μιζεράκη με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα του ταινία Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δεν γνώριζε ότι η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε στο Power of Love και μάλιστα ήταν η μεγάλη νικήτρια.

Οι άνθρωποι που βοηθήσατε από τον καλλιτεχνικό χώρο σας είπαν "ευχαριστώ", έδειξαν την εκτίμηση τους;

Δεν ήθελα κάτι τέτοιο εγώ, δεν είχα τέτοια απαίτηση. Πήρα αυτό που ήθελα από αυτούς, άλλοι "έγιναν", άλλοι όχι, ήταν μια συνεργασία. Έκανα πολλές ταινίες με τον Κώστα Βουτσά, πάνω από 50, ο οποίος είναι μια χαρά, θέλει να πεθάνει στη σκηνή και καλά κάνει. Εκεί μεγάλωσε, είναι από πιτσιρικάς στο σανίδι κι εκεί θέλει να "φύγει". Δεν έχω παράπονο γιατί είμαι ακόμα στο χώρο, ενώ πολλοί συνάδελφοι δεν άντεξαν κι έχουν φύγει. Αυτή η δουλειά δεν είναι ένα επάγγελμα που θα σου προσφέρει σωστή επιβίωση και πολλά λεφτά, είναι τζόγος, δεν ξέρεις αν θα πετύχει αυτό που θα κάνεις.

Παρότι δεν βλέπετε τηλεόραση πήρατε στην ταινία σας την παίκτρια που νίκησε στο "Power Of Love".

Δεν το ήξερα ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν από το "Power Of Love", την έφερε σε μένα ο θείος της, ο Γιάννης Τσαγκαράκης που είναι ηθοποιός. Δεν το έβλεπα, δεν μου άρεσε αυτή η εκπομπή και δε μου άρεσε τίποτα από αυτά που έχει κάνει ο Τούρκος, ο Ατζούν, λόγω του ότι δεν είναι Έλληνας παραγωγός.

Συνήθως ακούμε για σκηνοθέτες που "την πέφτουν" σε ηθοποιούς και τους παρενοχλούν σεξουαλικά. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει το αντίθετο και κάποιοι να θέλουν πιο "στενή" σχέση με το σκηνοθέτη τους, προκειμένου να ευνοηθούν από εκείνον;

Δεν είμαι πεινασμένος ερωτικά, αλλά δεν είχα τέτοιες εμπειρίες, αν ήθελα κάτι το είχα. Έχω αρχή να μην μπερδεύω το επάγγελμα με τα προσωπικά. Δεν υπήρξα ποτέ επιρρεπής στις πρωταγωνίστριες και σε εκείνες που συνεργαζόμουν και δεν ήθελα. Δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή για να διαπιστώσω αν έδειξαν κάποιες ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν δώσεις δικαιώματα θα υποστείς και τις συνέπειες. Όλοι οι ηθοποιοί θέλουν να δουλέψουν μαζί μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με το Γιώργο Κωνσταντίνου, αλλά δεν έτυχε, όπως συνέβη και με το Βασίλη Τσιβιλίκα. Μια φορά είχαμε συναντηθεί με το Νίκο Ρίζο στο θέατρο και μου είχε πει: "Γιατί δε με φωνάζεις σε ταινίες σου:". Εκείνη την ώρα μου ήρθε και του είπα: "Δε σε φωνάζω; Γιατί είμαι εδώ; Αύριο έχεις γύρισμα, θα κάνεις το γυμναστή Ντερέκη", στην ταινία "Ρόδα , τσάντα και κοπάνα". Τα παιδιά μου βλέπουν τις ταινίες μου. Από εδώ και πέρα θέλω μόνο υγεία. Έχω εγγονό 32 χρονών κι έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες... όλα αυτά είναι η ικανοποίηση της ζωής.


 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR