counter

«Δεν πληρώθηκα ούτε στην Κύπρο!»

«Δεν πληρώθηκα ούτε στην Κύπρο!»
«Δεν πληρώθηκα ούτε στην Κύπρο!»

Σάκης Μπουλάς

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Σάκης Μπουλάς μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν», αποκαλύπτοντας πως δεν πληρώθηκε ούτε από την τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνίστησε στην Κυπριακή τηλεόραση.

Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξή περιγράφει τον αγώνα που κάνει να λάβει τις δεδουλευμένες αμοιβές του από το «50-50» του Mega, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως παραμένει απλήρωτος και από το σίριαλ που έκανε για λογαριασμό Κυπριακού καναλιού: «Πήγα στην Κύπρο και έκανα ένα σίριαλ τον χειμώνα, με λεφτά ελάχιστα σε σχέση με αυτά που παίρνω εδώ στην Ελλάδα, το 1/5. Πήγα με τον Βασίλη Θωμόπουλο, περάσαμε πολύ δύσκολα, σκληρές συνθήκες, καμία σχέση με τον τρόπο που δουλεύουμε εδώ, ανοργάνωτα πράγματα. Δωδεκάωρα γυρίσματα με βαρυχειμωνιά […] Ξυπνούσα στις 7 το πρωί και γύριζα στο ξενοδοχείο στις 10 το βράδυ, σε καθημερινή βάση. Ταξίδι κάθε βδομάδα, αεροπλάνο πήγαινε – έλα και δεν πληρώθηκα! Πήρα μόνο κάποια λεφτά έναντι. Έχω μια επιταγή, την οποία τη σφράγισα».

Μάλιστα, ο Σάκης Μπουλάς δήλωσε αγανακτισμένος και έτοιμος να μην ξανακάνει τηλεόραση υπό αυτές τις συνθήκες: «Μιλάω ανοιχτά, δεν φοβάμαι τίποτα, μη σώσω να κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση στη ζωή μου. Να ζητάς τα λεφτά σου, να ζητιανεύεις από τα λογιστήρια, από κάποιον που είναι δεδομένο ότι τα έχει; Υπάρχει και η τρομοκρατία ότι θα μπεις black list […] Και γιατί να φοβηθώ; Να μην ξαναδουλέψω ποτέ; Και να μη δουλέψω καθόλου, να κάθομαι να διαβάζω μέχρι να πεθάνω, έχω να ζήσω, έχω να φάω. Δεν έχω πρόβλημα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR