counter

"Δεν με ενδιέφεραν τα παιδιά γι' αυτό και δεν έκανα. Θα ήταν εμπόδιο"

"Δεν με ενδιέφεραν τα παιδιά γι' αυτό και δεν έκανα. Θα ήταν εμπόδιο"
"Δεν με ενδιέφεραν τα παιδιά γι' αυτό και δεν έκανα. Θα ήταν εμπόδιο"

Κέλλυ Σακάκου

Συνέντευξη στην εφημερίδα News και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε η Κέλλυ Σακάκου, η δημοσιογράφος που μέσω της φωνής της, ξυπνά μνήμες στους περισσότερους. Η ίδια μιλά για την παρουσία της στην ΕΡΤ από τα πρώτα χρόνια και το γεγονός πως έφυγε όταν συνταξιοδοτήθηκε.

"Δεν μου έκαναν προτάσεις από άλλα κανάλια γιατί εγώ το είχα δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν ήθελα να φύγω. Ήμουν μόνιμη υπάλληλος. Εξ' άλλου υπήρχε και μία τάξη στην ΕΡΤ, η οποία και μου άρεσε".

Η δημοσιογράφος μίλησε για το πέρασμά της από light εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης πριν λίγα χρόνια αλλά και τις σχέσεις της με τους ανθρώπους που γνώρισε εκεί. "Δεν έχασα την ποιότητά μου, την οποία θεωρώ ότι κουβαλάς πάντα μαζί σου. Γνώρισα ωραίους ανθρώπους, καλούς χαρακτήρες. Μιλάω με την Φαίη Σκορδά, τη Μαριέττα Χρουσαλά, τη Μαρία Ηλιάκη. 'Εχουμε επικοινωνία, έχω πολύ καλές αναμνήσεις".

Η Κέλλυ Σακάκου αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. "Η προσωπική μου ζωή ήταν συνυφασμένη με την επαγγελματική. Αν δεν κουβαλάς την επαγγελματική ζωή παντού, αυτό είναι λόγος αποτυχίας. Είσαι δημοσιογράφος, μάνα, σύζυγος... δεν διαχωρίζονται αυτά. Είμαι ευχαριστημένη με όλα όσα έχω ζήσει. Ένα γάμο έχω κάνει και δεν έχω παιδιά. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα παιδιά και γι' αυτό δεν έκανα. Ήθελα να είμαι χαλαρή και να πηγαίνω στη δουλειά μου. Ένα παιδί θα μου έβαζε εμπόδια. Ήμουν μοναχοπαίδι και πολύ υπερ - προστατευμένο και ενδεχομένως δεν ήθελα κι εκείνο να βιώσει την καταπίεση που έζησα εγώ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR