counter

“Δεν ξέρω αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος! Δεν έχει έρθει να μου πει κάτι”

“Δεν ξέρω αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος! Δεν έχει έρθει να μου πει κάτι”
“Δεν ξέρω αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος! Δεν έχει έρθει να μου πει κάτι”

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ληστεία στα γραφεία της Panik Records, στη Eurovision και στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα.

Όσα είπε ο Μάριος Ψιμόπουλος

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει τα κακά και φοβάται γενικά. Έχει περάσει, το έχω βάλει πίσω και ευτυχώς δεν είχαμε κάποια δυσάρεστη κατάληξη σε όλο αυτό», είπε για τη ληστεία στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας, της οποίας ήταν παρών.

«Δεν ξέρω αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος. Σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα που ο άλλος το διαχειρίζεται όπως θέλει, τον αφήνεις μόνο του να σου πει κάτι. Δεν έχει έρθει η ίδια να μου πει κάτι. Η Ελένη Φουρέιρα εργάζεται πολύ έντονα γενικά και είναι λογικό να θέλει να πάρει τον χρόνο της, να γεμίσει μπαταρίες και να επανέρχεσαι δυνατός», απάντησε ο Μάριος Ψιμόπουλος για τις φήμες που θέλουν την γνωστή τραγουδίστρια να είναι έγκυος.

«Στη Eurovision θα ήθελα να δω κάποιον που θα έχει την πιθανότητα να φέρει τη νίκη. Με την Ελένη Φουρέιρα θα πήγαινα Eurovision με κλειστά μάτια και με το σωστό τραγούδι. Και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, φυσικά, τον φίλο μου, που μπορεί να κάνει τα πάντα», πρόσθεσε ο Μάριος Ψιμόπουλος για τη Eurovision.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR