counter

“Δεν ξέρω αν θα είμαι στο J2US! Παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν…”

“Δεν ξέρω αν θα είμαι στο J2US! Παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν…”
“Δεν ξέρω αν θα είμαι στο J2US! Παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν…”

Η Πηγή Δεβετζή είχε επιλεχθεί για να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες του δεύτερου κύκλου του “Just the two of us”, αλλά επειδή η γνωστή αθλήτρια νόσησε με κορονοϊό, δεν πήρε μέρος στο μουσικό σόου και στη θέση της στο πλευρό της Έφης Σαρρή, βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Αφού ο καιρός πέρασε και η Πηγή Δεβετζή πλέον είναι απόλυτα υγιής, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” και στον δημοσιογράφο Άρτ Αντιμιάν, η ίδια αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει τελικά με τη συμμετοχή της στο “Just the two of us” με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

«Ξέρεις κάτι; Γιατί εγώ δεν ξέρω. Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή. Η τελευταία επικοινωνία με τον Νίκο τον Κοκλώνη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μου είπε να ετοιμαστώ για να πω ένα τραγούδι. Κι εγώ ξέρω ότι αυτήν την εβδομάδα θα τραγουδήσει ο Τρύφωνας με την Έφη. Μπέρδεμα ε; Επειδή είχαν έτοιμο ένα τραγούδι πριν την καραντίνα, ίσως πάει και αυτήν την εβδομάδα ο Τρύφωνας. Αν είχα κάποιο νεότερο, θα στο έλεγα. Κι εγώ δεν ξέρω. Παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνουν, μετά με παίρνει ο Νίκος, λέμε για το τραγούδι, είμαι μπερδεμένη. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εγώ. Ο Τρύφωνας ήρθε για εξυπηρέτηση και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει η παραγωγή να με πάρει επίσημα ένα τηλέφωνο. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να πάω στο παιχνίδι γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε» είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR