counter

"Δεν ήταν τυχαίο που συναντηθήκαμε με τον Παναγιώτη. Βρήκα τη χαρά μου" (Video)

"Δεν ήταν τυχαίο που συναντηθήκαμε με τον Παναγιώτη. Βρήκα τη χαρά μου" (Video)
"Δεν ήταν τυχαίο που συναντηθήκαμε με τον Παναγιώτη. Βρήκα τη χαρά μου" (Video)

Παπουτσάκη - Πιλαφάς

Η νιόπαντρη Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην πρεμιέρα του "Μες την καλή χαρά" και μίλησε για πρώτη φορά μετά τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, στις 28 Αυγούστου στη Δονούσα, για το πώς έγιναν όλα αυτά και πώς νιώθει για το σύζυγό της.

Η Κατερίνα αναφέρθηκε στην γνωριμία τους τονίζοντας ότι είχαν κοινούς φίλους εδώ και πολλά χρόνια, απλά δεν τους είχε προκύψει ποτέ κάτι περισσότερο. "Είναι αυτό που λένε ότι μερικές φορές έχεις κάτι μπροστά σου και δεν το αντιλαμβάνεσαι..." είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόταση γάμου έγινε πολύ αυθόρμητα, ανέφερε η ηθοποιός, τονίζοντας ότι "δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη" και προσέθεσε "στον Παναγιώτη βρήκα τη χαρά μου". Η δήλωση αυτή προκάλεσε σχόλια στο πάνελ για τις δύσκολες σχέσεις που μάλλον έχει βιώσει στο παρελθόν, και η Κατερίνα ξεκαθάρισε: " Είμαι πιο ήρεμη πια. Στο παρελθόν υπήρχαν πολλά προβλήματα και δυσκολίες σε πολλά επίπεδα. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο που συναντηθήκαμε αυτή τη δεδομένη στιγμή με τον Παναγιώτη και ότι έχει ξεκινήσει μια πολύ καλή περιόδος στη ζωή μου..."

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε και στο ερώτημα αν σκέφτονται να αποκτήσουν σύντομα παιδί: "Η οικογένεια είναι κάτι που δεν προγραμματίζεται. Αν συμβεί, έχει καλώς... Εξάλλου, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδί, δεν είχα καν το γάμο στο μυαλό μου. Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε... "

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR