counter

Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου

Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου
Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου

To άλλο της μισό έχει βρει η Αντωνία Καλλιμούκου στο πρόσωπο του Νίκου Παραδείση. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ζει ένα μεγάλο έρωτα.

Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό μάλιστα κάνουν πολύ σπάνια δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα και πάρτι.

Η Αντωνία Καλλιμούκου, που μας συστήθηκε στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2007 και στη συνέχεια ακολούθησε τον δρόμο της τηλεπαρουσίασης, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά της.

Όπως γράφει η RealLife και η Κορύνα Μανταγάρη, η Αντωνία Καλλιμούκου έχει πλέον εγκαταλείψει την τηλεόραση και τον χώρο της showbiz και εργάζεται σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας.

«Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη για την Αντωνία, η οποία είναι ένα συγκροτημένο άτομο που πατά γερά στα πόδια του και δεν έχει επηρεαστεί από τον λαμπερό κόσμο της showbiz», ανέφερε στην εφημερίδα φιλικό της πρόσωπο.

Η πληρότητα στην προσωπική της ζωή και η σχέση της με τον Νίκο Παραδείση ήταν ο παράγοντας που οδήγησε την Αντωνία Καλλιμούκου λοιπόν να κάνει στροφή στα επαγγελματικά της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR