counter

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγοράκι της φωτογραφίας!

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγοράκι της φωτογραφίας!
Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγοράκι της φωτογραφίας!

Αυτή τη σεζόν εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή,Νίνο Ξυπολιτά, που πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

«Θυμάμαι από τότε, ότι ήθελα να γίνω αυτό που είμαι σήμερα.Ένας δίκαιος άνθρωπος .Ένας που θα χαράξει τον δικό του δρόμο αντί να ακολουθεί τον δρόμο άλλων. Ευτυχώς έχω τους καλύτερους γονείς που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί. Εύχομαι σε όλους να νιώσετε την ελευθερία και την δύναμη να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τα δικά σας όνειρα !!!Τους προσωπικούς σας στόχους.Να έχετε όραμα, να έχετε στόχους, να είστε δίκαιοι, να γνωρίζετε τί ακριβώς είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας, αφήστε τους άλλους να κουτσομπολεύουν ,μην μπείτε ποτέ στη διαδικασία των κουτσομπολιών. Επίσης, όπου μπορείτε και όσο μπορείτε ,να βοηθάτε ,και να είστε δίκαιοι, γιατί το μόνο πράγμα που δε συγχωρείται είναι η αδικία.Και...να μην είστε... ξέρετε τι. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους καλόψυχους, σκληρούς, ακομπλεξάριστους τύπους/τύπισσες εκεί έξω.Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε ο Νίνο Ξυπολιτάς.

Δείτε την σχετική ανάρτηση...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR