counter

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγόρι της φωτογραφίας!

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγόρι της φωτογραφίας!
Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγόρι της φωτογραφίας!

Η πορεία του προς την κορυφή δεν ήταν εύκολη. Χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά και να αγωνιστεί για να φτάσει τελικά στην καταξίωση και την επιτυχία! Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο​, τον επιτυχημένο χορευτή και χορογράφο, αλλά και έναν από τους πιο ωραίους άνδρες της ελληνικής showbiz.

O Ιβάν Σβιτάιλο ήρθε στην Ελλάδα, όταν ήταν 10 ετών μαζί με την μητέρα του. Η κλίση του στον χορό ήταν εμφανής από τα παιδικά του χρόνια. Ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς, μπαλέτο, στη συνέχεια μετακόμισε με υποτροφία στην Νέα Υόρκη για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις. Τελικά η σκληρή προσπάθεια και το πείσμα του να πετύχει τους στόχους του ανταμείφθηκαν, αφού πλέον είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του.

Ο χορευτής φαίνεται να νοσταλγεί τα παιδικά του χρόνια, αφού ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, από όταν ήταν μωράκι. Πολλοί θαυμαστές του έσπευσαν να του σχολιάσουν με τρυφερά λόγια.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο


 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR