counter

“Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1”

“Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1”
“Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1”

Μαρία Μπεκατώρου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην νέα εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “FTHIS TV” τόσο για το τηλεοπτικό της μέλλον όσο και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν να συζητάει με το κανάλι του ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη του σταθμού: “ Με το χέρι στην καρδιά λέω πως δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Με το Junior Master Chef δεν ξέρω τι γίνεται, υπάρχουν κάποια προβλήματα αυτή τη στιγμή. Δεν μιλάμε σε αυτές τις εποχές, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους μας. Το ΤΗΛΕΑΣΤΥ εκεί είναι, λογικά θα ξεκινήσω”, ενώ για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πρόσθεσε: “ Τον Γρηγόρη τον εκτιμώ πολύ σαν παρουσιαστή και σαν άνθρωπο πια. Πάντα έλεγα τι ωραία θα ήταν κάποια στιγμή να έκανα κάτι με τον Γρηγόρη. Οπότε μια μέρα μου λέει “με ρώτησαν με ποιον θα ήθελα να βρεθώ τηλεοπτικά και είπα με εσένα”. Tότε του είπα: “Να σου πω κάτι Γρηγόρη; Και μένα το ίδιο με ρώτησαν και ανέφερα εσένα”.

Όσο για τις οικονομικές της απολαβές από την τηλεόραση και το πόσο αυτές τις επηρέασε η οικονομική κρίση, είπε: “Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν μπορώ να σου πω ότι τα καλύτερα έρχονται, γιατί μπορεί οι τηλεθεατές να μας δείρουν. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως όλο αυτό έγινε, χωρίς εμάς για εμάς […] Κάποιες φορές μου έχουν πει για τα ποσά που υπήρχαν στην τηλεόραση και δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι μου έκανα πλάκα. Τα υπολόγιζα και σε δραχμές και σε ευρώ και δεν μου “έβγαιναν”. Ήταν τεράστια τα ποσά!”.

Tέλος, η Μαρία Μπεκατώρου ευχήθηκε για τη ζωή της: “Οικογενειακή ολοκλήρωση! Ο καθένας όπως θέλει το παίρνει αυτό”, ενώ για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο ανέφερε: “Δεν γκρινιάζει. Ο Αντώνης γενικά είναι άνθρωπος που βρίσκει πράγματα να κάνει. […] Δεν τσακωνόμαστε! Αν κάποια στιγμή έχουμε μία μικρή διένεξη, κρατάει πέντε λεπτά. Και αν με ρωτάς ποιος κάνει μετά το πρώτο βήμα, θα σου πω πως αυτή είμαι εγώ”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR