counter

"Δεν ένιωσα ποτέ ότι στήνω τον εαυτό μου απέναντι από την Μενεγάκη"

"Δεν ένιωσα ποτέ ότι στήνω τον εαυτό μου απέναντι από την Μενεγάκη"
"Δεν ένιωσα ποτέ ότι στήνω τον εαυτό μου απέναντι από την Μενεγάκη"

Συνέντευξη στο ένθετο "Weekend" της εφημερίδας "Αγορά" και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για την "ανταγωνισμό" με την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη. 

-Μιας και μίλησες για το καθημερινό, πως αντέδρασες όταν η διεύθυνση του Epsilon TV σου είπε πέρσι τέτοια εποχή: «Πως θα σου φαινόταν να πας απέναντι από την Μενεγάκη»; Καμία σχέση, δεν έγινε έτσι. Αν μου το πρότειναν έτσι θα τους απαντούσα αυτόματα «δεν θα μου φαινόταν».Η αλήθεια είναι πως η πρώτη πρόταση που μου έγινε όταν πήγα 2 χρόνια πριν στο Epsilon TV ήταν να αναλάβω την μεσημεριανή ζώνη. Τους είπα «όχι» κι έτσι έκανα την εκπομπή «Μην χανόμαστε». Την επόμενη χρονιά λοιπόν μου είπαν ότι θα κάνω το μεσημεριανό χωρίς πολλές κουβέντες (γέλια).Δεν ένιωσα ποτέ ότι στήνω τον εαυτό μου απέναντι από την Ελένη, ένιωσα ότι είμαι διπλά της.

Εξάλλου όλο αυτό το διάστημα συναντιόμασταν με την Ελένη στο ίδιο beauty salon όπου πηγαίνουμε και λέγαμε τα νέα μας και γελούσαμε. Με την Ελένη μας δένουν 20 χρόνια φιλίας, δεν θα μπορούσα ποτέ να την δω ανταγωνιστικά. Αυτό που έμαθα είναι ότι η μεσημεριανή ζώνη έχει ένα πολύ δύσκολο κοινό, εντελώς διαφορετικό από αυτό που εγώ είχα μάθει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR