counter

Δεν είναι απλά η κοπέλα του πλέον είναι αρραβωνιαστικιά και μέλλουσα σύζυγος!

Δεν είναι απλά η κοπέλα του πλέον είναι αρραβωνιαστικιά και μέλλουσα σύζυγος!
Δεν είναι απλά η κοπέλα του πλέον είναι αρραβωνιαστικιά και μέλλουσα σύζυγος!

Jonny Depp

Το μονόπετρο στο χέρι της αγαπημένης του Johnny Depp, Amber Ηeard, άναψε φωτιές! Το λαμπερό δαχτυλίδι με το μεγάλο διαμάντι αποκάλυψε τον κρυφό αρραβώνα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Johnny Depp έδωσε το δαχτυλίδι στη νέα του αγαπημένη Amber Heard τις μέρες των Χριστουγέννων και η απόφασή του ζευγαριού ήταν να κρατήσουν τον αρραβώνα τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Οι φήμες για επικείμενο γάμο του 50χρονου ηθοποιού και της 27χρονης αγαπημένης του είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν διέψευδε αλλά ούτε επιβεβαίωνε το γεγονός.  

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, επιβεβαίωσαν τη χαρμόσυνη είδηση στο περιοδικό Us Weekly: "Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό" παραδέχτηκαν ενώ ο εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην ταινία "The Rum Diary" και ο Johnny Depp είχε ανακοινώσει τη σχέση τους, λίγο μετά το χωρισμό του από την Vanessa Paradis. Ο Johnny Depp ήταν παντρεμένος επί 14 χρόνια με την Vanessa Paradis, με την οποία απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την 14χρονη σήμερα Lily Rose και τον 11χρονο Jack, ενώ έχει και έναν τρίτο γάμο στο βιογραφικό του, με την μακιγιέρ Lori Anne Allison.

Jonny Depp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR