counter

Δεν θα πιστέψετε ποιος κέρδισε φέτος τον τίτλο του πιο "Σέξι Άντρα στον Πλανήτη"

Δεν θα πιστέψετε ποιος κέρδισε φέτος τον τίτλο του πιο "Σέξι Άντρα στον Πλανήτη"
Δεν θα πιστέψετε ποιος κέρδισε φέτος τον τίτλο του πιο "Σέξι Άντρα στον Πλανήτη"

Channing Tatum

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Είναι γοητευτικός, αποκτά όλο και περισσότερη φήμη με κάθε νέα του ταινία, οι παραγωγοί ποντάρουν πολλά στην εξέλιξή του και τώρα έρχεται το περιοδικό "People" να του απονείμει τον τίτλο της χρονιάς.

Ο 32χρονος Channing Tatum είναι σύμφωνα με το διάσημο αμερικανικό περιοδικό ο πιο "Σέξι Άντρας στον Πλανήτη" και κάθεται ισάξια δίπλα στους Brad Pitt, George Clooney, Hugh Jackman, Johnny Depp που έχουν επίσης κερδίσει τον τίτλο τα προηγούμενα χρόνια.

Channing Tatum

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στη χώρα μας, αλλά μπορεί να τον θυμηθείτε αν σας αναφέρουμε ότι έπαιξε στο "21 Jump Street", αλλά και στο "Step Up" to 2006. 

Πάντως την ίδια έκπληξη που προκάλεσε σε μας η επιλογή του Τatum για τον περίφημο τίτλο, προκάλεσε και στον ίδιο. Όπως δήλωσε στο περιοδικό η πρώτη του σκέψη στο άκουσμα του νέου ήταν: "Μάλλον με κοροϊδεύετε. Το είπα στη γυναίκα μου Jenna, μόλις είχαμε τελειώσει το μπάνιο των σκυλιών μας και πλέον με φωνάζει 'πιο σέξι άντρα στον πλανήτη'.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η επιλογή του περιοδικού για τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη προκαλεί σχόλια. Πέρσι, ο τίτλος δόθηκε στον Bradley Cooper τη στιγμή που όλοι περίμεναν ότι θα τον κέρδιζε ο Ryan Gosling. Ήταν τέτοια μάλιστα η οργή των θαυμαστριών του Ryan που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία του περιοδικού στη Νέα Υόρκη! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR