counter

Δε θα πιστέψεις ποιοι celebrities ήρθαν (για να μείνουν) στο Starfan.gr!

Δε θα πιστέψεις ποιοι celebrities ήρθαν (για να μείνουν) στο Starfan.gr!
Δε θα πιστέψεις ποιοι celebrities ήρθαν (για να μείνουν) στο Starfan.gr!

Ο Οκτώβριος είναι εδώ και μαζί με το φθινόπωρο, φέρνει και νέους Έλληνες celebrities για να στείλουν τα μηνύματά σου

Όλο και περισσότερες είναι οι αφορμές για να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας! Γενέθλια, επέτειοι αλλά και αρκετές ονομαστικές γιορτές έρχονται αυτό το φθινόπωρο και το Starfan.gr είναι εδώ για να στείλεις τις ευχές σου.

Ιδιαίτερα με αφορμή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου, φέτος χάρισε στη Δήμητρα και το Δημήτρη της ζωής σου ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο. Αν και πλέον μπορείς να βρεις περισσότερους από 200 λαμπερούς celebrities, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε και τις νέες προσθήκες στο Starfan.gr που ήρθαν για να μείνουν.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η παρουσιάστρια που μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές συγκίνησης ανυπομονεί να διαβάσει τα δικά σου μηνύματα. Στο Starfan.gr είναι πλέον διαθέσιμος και ο μοναδικός Δημήτρης Σταρόβας πανέτοιμος για να δημιουργήσει τα πιο αυθεντικά βίντεο ευχών. Εάν πάλι οι φίλοι σου λατρεύουν το ποδόσφαιρο ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί να ετοιμάσει το πιο εντυπωσιακό βίντεο με πρωτότυπες ευχές για γενέθλια ή γιορτή για καλό σκοπό.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου που είναι ιδιαίτερα αγαπητή για την ευαισθησία της απέναντι σε κοινωνικά θέματα δε θα μπορούσε να λείπει από το Starfan.gr, ενισχύοντας και τη φιλανθρωπική της δράση και μοιράζοντας αγάπη και χαρά.  Αμέτρητες οι περιστάσεις και αμέτρητες οι επιλογές! Μαζί με το Λάκη Γαβαλά, τη Μαρία Σολωμού, τον Θοδωρή Παπαλουκά και τη Ναταλία Γερμανού, μεταξύ άλλων, τώρα μπορείς να βρεις και την Εύη Χειλά αλλά και την Αστερόπη Χαϊνά που με την ενέργειά τους θα απογειώσουν τις ευχές σου.

Δες εδώ όλους τους #JustLanded, επίλεξε τον star που θα ξετρελάνει τους αγαπημένους σου και στείλε προσωποποιημένα βίντεο που θα μείνουν αξέχαστα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR