counter

Δεν θα πιστέψεις ποια ηθοποιός που έπαιξε στον Κυνόδοντα, παίζει στη σειρά "Παγιδευμένοι"

Δεν θα πιστέψεις ποια ηθοποιός που έπαιξε στον Κυνόδοντα, παίζει στη σειρά "Παγιδευμένοι"
Δεν θα πιστέψεις ποια ηθοποιός που έπαιξε στον Κυνόδοντα, παίζει στη σειρά "Παγιδευμένοι"

Συμμετέχει στην σειρά "Παγιδευμένοι" στον ΑΝΤ1 αλλά την έχουμε δει και στον Κυνόδοντα. Η ίδια, έχει μεγάλο υποκριτικό ταλέντο και ερμηνεύει κάθε ρόλο της με μοναδικό τρόπο, κάτι που κάνει την ίδια μια από τις πιο αξόλογες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η ηθοποιός που έπαιξε στον Κυνόδοντα

Ο λόγος για την Άννα Καλαϊτζίδου ή αλλιώς Κλειώ στους "Παγιδευμένους", αν και δεν την έχουμε δει ακόμα να εισβάλλει στην σειρά. Η Κλειώ είναι η μικρότερη αδελφή της Υβόννης. Δυναμική, έξυπνη, έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο στα Γιάννενα. Έχει μια προσωπικότητα που τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, εκ διαμέτρου αντίθετη ως χαρακτήρας με την αδερφή της, με την οποία τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχει καμία επαφή. Ξεκίνησε ως μια ακτιβίστρια δικηγόρος, υπέρ των αδικημένων γυναικών, αλλά η ζωή την ανάγκασε να αλλάξει στρατόπεδο. Δεν διστάζει να λερώσει τα χέρια της όταν πρόκειται να κερδίσει μία υπόθεση. Η αναγκαστική επιστροφή της θα είναι καταλύτης, όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και όλων των άλλων…

Διαβάστε επίσης: Μαριλένα Ράδου: Δεν θα πιστέψετε σε ποια σειρά έπαιζε και πόσο διαφορετική ήταν
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία Κυνόδοντας απέσπασε πολλές διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ υπήρξε και υποψήφια για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στην 83η απονομή των βραβείων το 2011.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR