counter

Δεν θα είναι "Μες την Καλή Χαρά": "Με αντικατέστησαν γιατί όπως μου είπαν ήμουν πολύ καλός στη δουλειά μου"!

Δεν θα είναι "Μες την Καλή Χαρά": "Με αντικατέστησαν γιατί όπως μου είπαν ήμουν πολύ καλός στη δουλειά μου"!
Δεν θα είναι "Μες την Καλή Χαρά": "Με αντικατέστησαν γιατί όπως μου είπαν ήμουν πολύ καλός στη δουλειά μου"!

Βασίλης Δρυμούσης

Πέρυσι ο Βασίλης Δρυμούσης, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος ήταν "Μες την Καλή Χαρά". Αλλά απο τα τέλη Ιουλίου έπαψαν να είναι.

Όταν την περασμένη εβδομάδα στάλθηκε από τον Alpha το δελτίο τύπου της εκπομπής, το οποίο και δημοσίευσε το FTHIS.GR, το όνομα το Βασίλη Δρυμούση δεν υπήρχε που θενά, όπως δεν υπήρχε και στη φωτογραφία που το συνόδευε.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, μιλώντας στο FTHIS.GR αποκάλυψε ότι έμαθε στα τέλη Ιουλίου ότι δεν θα είναι στην εκπομπή κι αυτό επειδή ο ίδιος ζήτησε να τον ενημερώσουν! Όπως λέει χαρακτηριστικά... "Πρός τιμήν τους, που όταν εγώ τους έψαξα, έστω, με ενημέρωσαν γιατί απο όσο έμαθα τους άλλους δεν τους ενημέρωσαν ποτέ. Στα μέσα Ιουλίου η Διευθύντρια παραγωγής της Plus Productions, Aγλαία Λάτσιου μου ανακοίνωσε ότι παρότι είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, παρότι είναι πολύ ευχαριστημένοι απο εμένα, παρότι δεν δημιούργησα κανένα πρόβλημα και παρότι η στήλη μου έκανε πολύ υψηλά νούμερα... δεν θα συνεχίσουμε!Mε λίγα λόγια μου είπαν, είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου γι αυτό και δεν μας κάνεις. Μου είπε ακόμη ότι το κανάλι θέλει ανανέωση και στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης λοιπόν όπως καταλαβαίνετε δεν θα είμαι".

Η πολύ καλή του φίλη όμως Ναταλία, επιτυχημένη παρουσιάστρια εδώ και 25 χρόνια και ραδιοφωνικό του ταίρι, για πολλά χρόνια τι του είπε;

"Η απάντηση της Ναταλίας όταν εγώ την αναζήτησα ήταν ότι... "Το κανάλι αποφασίζει με ποιόν θα συνεργαστώ" και εκεί όπως καταλαβαίνετε τελείωσε η συζήτηση" περιγράφει αποκλειστικά στο FTHIS.GR ο Βασίλης Δρυμούσης ακι συνεχίζει:"Σε αυτή τη δουλειά τα ξέρουμε όλοι, είναι, όσο μου κάνεις τη δουλειά μου σε θέλω, όταν νομίζω ότι κάποιος άλλος θα μου την κάνει καλύτερα παίρνω εκείνον".

Η άποψη του για τους νέους συνεργάτες;

"Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Να ξεκινήσει η εκπομπή και να δούμε. Από το τι θα λένε στον "αέρα" και την παρουσία τους θα αποδείξουν αν καλώς βρίσκονται εκείνοι εκεί".

Αυτή τη χρονιά ο Βασίλης Δρυμούσης μπορεί να απέχει τηλεοπτικά, αλλά είναι ραδιοφωνικό ντουέτο με την Μαρία Φραγκάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sfera" κάθε πρωί 10 με 12.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR