counter

"Δεν θα ανέβαινα εύκολα σε πίστα"

"Δεν θα ανέβαινα εύκολα σε πίστα"
"Δεν θα ανέβαινα εύκολα σε πίστα"

Μπέττυ Μαγγίρα

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Καλεσμένη στο FTHIS TV, την Τετάρτη 22 Αυγούστου, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική της ζωή, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

H ενασχόλησή με το τραγούδι

Παρά την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της τραγουδιού με τίτλο “Αν η αγάπη”, η γνωστή performer ανέφερε: “ Για να ανεβείς σε μια πίστα πρέπει να έχεις τα δικά σου τραγούδια. Και για να πάω σε μια πίστα θα πρέπει να βρεις να συνεργαστείς κάποιον που ταιριάζεις. Δεν θα πήγαινα, πάντως, εύκολα σε πίστα. Δεν είναι του δικού μου στιλ”. Όσο για τους λόγους που την οδήγησαν να ηχογραφήσει το συγκεκριμένο τραγούδι, αποκάλυψε: “ Να πούμε κατ’ αρχήν τι είναι αυτό το τραγούδι. Ο φίλος μου, Χρήστος Ζαφειρίδης, είναι πρόεδρος ενός fan club της Eurovision. Αυτά τα fan clubs ανά τον κόσμο, κάνουν έναν διαδικτυακό διαγωνισμό. Συμμετέχουν 19 χώρες από όλο τον κόσμο και κάποιο βγαίνει πρώτο. Το δικό μου ψηφίστηκε από τα υποψήφια να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και το στείλαμε. Είναι μια ομαδική δουλειά!”.

Το καλλιτεχνικό “μικρόβιο” είναι οικογενειακή υπόθεση

Επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τον πιθανό ανταγωνισμό της με την αδελφή της, Ματθίλδη: “Μικρή δεν το έβγαζα τόσο αυτό που είχα μέσα μου. Επειδή, όμως, ζούσαμε στην πόλη της Ξάνθης, που είχε καλλιτεχνικά δρώμενα, εγώ ήμουν μαζορέτα, η Ματθίλδη έκανε τις χορογραφίες. Ακόμα, παίζαμε σε θεατρικά, ο μπαμπάς τραγουδούσε. Θα μπορούσα να πω πως ήμασταν εκτεθειμένοι οικογενειακά”, ενώ για την ενασχόλησή τους με τον χώρο του θεάματος είπε: “Η Ματθίλδη είναι γεννημένη καλλιτέχνης, εγώ δεν το έβγαζα τόσο από μικρή. Δεν είχαμε ανταγωνισμό. Κατ’ αρχήν εγώ όταν ξεκίνησα είχα τρέλα με το modeling. Αν σου δείξω παιδικές φωτογραφίες, ποζάρω. Είναι πάρα πολύ αστείο […] Όταν ήρθα στην Αθήνα πήγα σε καλλιστεία, γιατί δεν ήξερα πώς να δικτυωθώ. Τότε, μάλιστα, μου είπαν πως πρέπει να χάσω 10 κιλά. Το ήθελα, γιατί ήμουν πιο ζουμερή. Η αδερφή μου, βέβαια, δεν με άφησε. Μου έλεγε να επιβληθώ με την προσωπικότητά μου”.

Η σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

H Μπέττυ Μαγγίρα, επίσης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας απιστίας στην προσωπικής της ζωή: “Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Πιστεύω πως όχι. Είναι θέμα του πότε θα σου συμβεί, αν σου συμβεί. Μακριά από εμάς! Αλλά ας μην το σκεφτόμαστε”

Η Μπέττυ Μαγγίρα απαντά στις ερωτήσεις των τηλεθεατών

Tέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των τηλεθεατών της εκπομπής. H ίδια παραδέχτηκε πως είναι ζηλιάρα και μάλιστα η τελευταία φορά που μια άλλη γυναίκα φλέρταρε τον άντρα της, ήταν μέσω facebook. Ακόμη, δείτε τι απάντησε στο ενδεχόμενο η κόρη της, Ανδριάννα, να θελήσει να ασχοληθεί με τον χώρο των media, όπως εκείνη και η θεία της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR