counter

Demy: "Το επόμενο βήμα μου είναι αυτό, να πάω σε μία..."

Demy: "Το επόμενο βήμα μου είναι αυτό, να πάω σε μία..."
Demy: "Το επόμενο βήμα μου είναι αυτό, να πάω σε μία..."

Αυτό το διάστημα η γνωστή τραγουδίστρια Demy, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη νονά».

Μάλιστα, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό People κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της αλλά και στο αν παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής.

"Θυμάμαι και πώς έγινε η πρόταση και τα ραντεβού μας. Και μάλιστα με όλες τις λεπτομέρειες. Η συζήτηση που είχα με τον παραγωγό της ταινίας, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, αλλά και με το σκηνοθέτη,. Νίκο Ζαπατίνα, και το πώς τους γεννήθηκε η ιδέα να ερμηνεύσω εγώ το ρόλο της Φαίδρας ήταν τα πιο σημαντικά για μένα. Ο Παναγιώτης με σκέφτηκε πρώτος, όταν με είδε στο Mamma Mia! Μετά έφερε το σκηνοθέτη. Απ' ό,τι μου είπαν, έψαχναν τη «Φαΐδρα» πολύ καιρό. Το σενάριο ήταν έτοιμο, το υπόλοιπο καστ είχε βρεθεί και είχαν συμφωνήσει, έλειπε μόνο αυτό το κομμάτι για να ολοκληρωθεί το παζλ, Έτσι, αφού με τσέκαραν και οι δύο στο Mamma Mia, σιγουρεύτηκαν τόσο για το ζήτημα της υποκριτικής, όσο και γι’ αυτό της εμφάνισης, αφού υποδύομαι την κόρη της Κατερίνας Παπουτσάκη. Το αστείο της ιστορίας είναι πως είχα κάνει ραντεβού για ένα σίριαλ του Νίκου Ζαπατίνα, αλλά εκείνος δεν γνώριζε ότι μου είχε γίνει πρόταση, αφού αυτή ήρθε από το κανάλι κι εγώ την είχα απορρίψει λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτό είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο περίπου. Τελικά συνεργαστήκαμε για την ταινία". 

Αν και ερμηνεύεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν έκανες μαθήματα υποκριτικής;

«Ήθελα να κάνω, αλλά ο σκηνοθέτης, βασιζόμενος σε αυτό που είχε δει στο Mamma Mia! μου ζήτησε να μην προχωρήσω σε κάτι τέτοιο. Όπως μου εξήγησε, δεν ήθελε να μπω σε άλλους δρόμους, οπότε το ανέβαλα για λίγο. Είναι το επόμενο βήμα μου αυτό, να πάω σε μια δραματική σχολή, είπε χαρακτηριστικά η Demy.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR