counter

Demy: Μιλά για την πρόσφατη πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της

Demy: Μιλά για την πρόσφατη πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της
Demy: Μιλά για την πρόσφατη πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της

Demy

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Demy μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, την σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη αλλά και για τα νέα της σχέδια. Μεταξύ άλλων, η Demy θέλησε να μοιραστεί το πένθος της για τον αγαπημένο της παππού, ένα γεγονός που όπως αποκαλύπτει δεν έχει ακόμη ξεπεράσει.

-Εκτός από τα ευχάριστα πράγματα της ζωής σου, αντιμετώπισες μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ναι, έχασα εντελώς απρόσμενα τον παππού μου και αυτό δεν το γνωρίζουν πολλοί. Το έμαθα από ένα «λάθος» που έκανε ένας συγγενής μου την ημέρα που είχα το live με το νέο μου καλοκαιρινό τραγούδι. Η οικογένεια μου ήθελε να με προστατεύσει, μου το έκρυψαν, η αδελφή μου προσπαθούσε να με πείσει ότι απλά δεν είναι καλά, αλλά μέσα μου ήξερα πως είχε φύγει. Πέρασα τις πιο δύσκολες στιγμές  της ζωής μου με την απώλεια του, ειδικά επειδή έπρεπε να είμαι πάνω στην σκηνή και να τραγουδώ. Ήμουν πολύ καταβεβλημένη την επόμενη ώρα.

-Ήσασταν δεμένοι; Ο παππούς και η γιαγιά μου ήταν σαν δεύτεροι γονείς μου. Μεγάλωσα μαζί τους. Τι θυμάσαι από εκείνον; Έχω πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον παππού μου. Ήταν μάγειρας, αρχικά στην Αμερική και μετά στην Ελλάδα, και πάντα θυμάμαι τα όμορφα φαγητά που μου έφτιαχνε. Ήταν καλλιτέχνης στο φαγητό.

 ΠΗΓΗ: Εγώ! WEEKLY

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR