counter

Demy: Γι' αυτό δεν ακολούθησε το "Mamma Mia" με την Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη!

Demy: Γι' αυτό δεν ακολούθησε το "Mamma Mia" με την Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη!
Demy: Γι' αυτό δεν ακολούθησε το "Mamma Mia" με την Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη!

Το Mamma Mia "μετακομίζει" από το Θέατρο Ακροπόλ στην Θεσσαλονίκη και από τις 24 Ιανουαρίου θα ανεβαίνει στο Radio City Theater Music Hall για λίγες μόνο παραστάσεις.

Ωστόσο, στο cast της παράστασης θα γίνει μια μεγάλη αλλαγή, καθώς η Demy δεν θα ακολουθήσει τον πολυμελή θίασο και τον ρόλο της θα αναλάβει να ενσαρκώσει η πρώην παίκτρια του «The Voice», Εύα Τσάχρα.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε τον λόγο που η νεαρή τραγουδίστρια αποχώρησε από το μιούζικαλ.

Σήμερα, ωστόσο, η ίδια ευχήθηκε "καλή αρχή" στους πρώην συνεργάτες της και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη αναρτώντας μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από τα stories της.

Συγκεκριμένα, η Demy δημοσίευσε μια χαρακτηριστική φωτογραφία από το φινάλε της παράστασης, πάνω στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: "Η οικογένεια κάνει πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη χωρίς εμένα αλλά με την υπέροχη Εύα Τσάχρα στο ρόλο της Σόφι. Μου λείπετε να ξέρετε! Μην το χάσετε παιδιά! Για τους φίλους μου στη Θεσσαλονίκη λυπάμαι αληθινά που δεν είμαι εκεί αλλά από νωρίς είχα προγραμματίσει εμφανίσεις, ηχογραφήσεις και γυρίσματα για το νέο μου κομμάτι που με ήθελαν εδώ. Θα επανορθώσω, Καλή επιτυχία!!!".

Δείτε την δημοσίευση:

Demy για Mamma Mia

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR