counter

Δείτε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Έλλης Κοκκίνου

Δείτε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Έλλης Κοκκίνου
Δείτε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Έλλης Κοκκίνου

Δέντρο

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα, η Έλλη Κοκκίνου "κήρυξε" και επισήμως την έναρξη των εορτασμών στο σπίτι της, στολίζοντας ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εσωτερικό του. Στολίδια, γιρλάντες και λαμπιόνια γέμισαν τα κλαδιά του και εκείνη υπερήφανη για την διακόσμησή του, το απαθανάτισε και ανήρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Τα Χριστούγεννα της Έλλης Κοκκίνου με τον γιο της, Αλέξανδρο

H τραγουδίστρια θέλησε να υποδεχθεί από τώρα τα Χριστούγεννα στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τον 5χρονο γιο της Αλέξανδρο τον οποίο ήθελε να εντάξει από νωρίς στο γιορτινό κλίμα την φετινή χρονιά. Η Έλλη Κοκκίνου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στους followers της, δίνοντάς τους μια γεύση από το εσωτερικό του που αποπνέει ζεστασιά και καλαισθησία. Με την λεζάντα "Στολίσαμε, και του χρόνου" συνόδευσε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, που κατακλύστηκε από σχόλια και ευχές από τους ακολούθους της.

Πολλοί επώνυμοι έχουν συμπεριλάβει πια στην καθημερινότητά τους χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες ξεσηκώνοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους ακολουθήσουν στους γιορτινούς ρυθμούς. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και εορταστικό shopping έχουν ενταχθεί στο καθημερινό τους πρόγραμμα και δείχνουν έτοιμοι να χαρούν με την καρδιά τους την εορταστική περίοδο που πλησιάζει.

Έλλη Κοκκίνου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR