counter

Δείτε τις εμφανίσεις, τις κριτικές και τις βαθμολογίες των διαγωνιζομένων στο 5o live του "Dancing with the stars"! (Video)

Δείτε τις εμφανίσεις, τις κριτικές και τις βαθμολογίες των διαγωνιζομένων στο 5o live του "Dancing with the stars"! (Video)
Δείτε τις εμφανίσεις, τις κριτικές και τις βαθμολογίες των διαγωνιζομένων στο 5o live του "Dancing with the stars"! (Video)

Γενικό Επιτροπή

Το 5ο live του "Dancing with the stars 3" ξεκίνησε και σήμερα θα υπάρξει η 4η αποχώρηση. Μετά την Νικολέτα Ράλλη, την Μαριάντα Πιερίδη και την Βάνα Μπάρμπα ένας απο τους διαγωνιζόμενους θα φύγει απο το παιχνίδι.

Πρώτος άνοιξε το χορό ο Νίκος Αναδιώτης με ένα εκρηκτικό paso doble. Φορώντας μαύρο παντελόνι, μαύρο ανοιχτό πουκάμισο που άφηνε σε κοινή θέα τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς και μαύρη κάπα. Ως άλλος ταυρομάχος "σάρωσε" την πίστα και κατά γενική ομολογία των κριτών ήταν η καλύτερη του εμφάνιση. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν: 6 απο την Γκαλένα Βελίκοβα, 7 απο τον Αλέξη Κωστάλα, 7 απο την Κάτια Δανδουλάκη, 7 απο τον Γιάννη Λάτσιο και 6 απο τον Φωκά Ευαγγελινό. Σύνολο 34 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση του Νίκου Αναδιώτη.

 

Ο Σπύρος Σούλης εμφανίστηκε δεύτερος κατά σειρά και δίχασε την επιτροπή. Ο Φωκάς Ευαγγελινός σχολίασε την εμφάνισή του με έναν τρόπο που δεν έγινε κατανοητός απο τον διακοσμητή και ανέλαβε ο Γιάννης Λάτσιος, που επίσης όμως δεν διαφώτισε τον αρχιτέκτονα. Εν ολίγοις ο Γιάννης Λάτσιος του είπε ότι έχει το σύνδρομο του "καλού μαθητή" και δεν θα πρέπει να είναι τόσο αγχωμένος με τα βήματα, πράγμα που φαίνεται στον χορό του. "Όταν τσαντίζομαι μοιάζω βλαμμένος" δήλωσε ο Σπύρος Σούλης και κάπου εκεί ξεκίνησε ένας νέος κύκλος πειραγμάτων. Η βαθμολογία του ήταν: 7 απο όλους τους κριτές και 6 απο τον Φωκά Ευαγγελινό. Σύνολο 34 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση του Σπύρου Σούλη.

 

Η Κέλλυ Κελεκίδου εμφανίστηκε φορώντας μια υπέροχη πράσινη τουαλέτα και αφού έκλεψε το δαχτυλίδι της Ζέτας στο πλαίσιο της χορογραφίας ξεσήκωσε την επιτροπή με το κατά πόσο αυτό που χόρεψε ήταν βιενέζικο βάλς ή όχι. Οι ενστάσεις του Γιάννη Λάτσιου ωστόσο δεν αποτυπώθηκαν στην βαθμολογία, αφού όλοι οι κριτές της έβαλαν 7. Σύνολο 35 βαθμοί

Δείτε την εμφάνιση της Κέλλυς Κελεκίδου.

 

Ο Γιάννης Αϊβάζης προσπάθησε αλλά οι κριτικές δεν ήταν όπως ίσως να ήθελε. Τόσο η Γκαλένα όσο και ο Αλέξης Κωστάλας του είπαν ότι τα χέρια του θα πρέπει να είναι πιο τεντωμένα, τα πατήματα του πιο γερά αλλά σύμφωνα με την Γκαλένα ήταν ο καλύτερός του χορός και ελπίζει αυτό να φανεί και στη βαθμολογία. Η βαθμολογία αν και ήταν χαμηλότερη απο τους διαγωνιζόμενους που προηγήθηκαν ήταν η καλύτερη δική του. Απο όλους τους κριτές πήρε 6άρια. Σύνολο 30 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση του Γιάννη Αϊβάζη.

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέμενε πάρα πολύ ότι δούλεψε πολύ, αλλά οι κριτές εκτός απο την Γκαλένα Βελίκοβα επέμεναν ότι δεν το είδαν. Ο Αλέξης Κωστάλας του είπε ότι δεν είχε πόδια τεντωμένα ούτε σταθερές στροφές ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ότι δυστυχώς δεν είδε την προσπάθεια που ο ίδιος λέει ότι έκανε και τις τόσες πρόβες, περισσότερες απο κάθε άλλη φορά. Η Γκαλένα πάλι τον βρήκε καλό και δεν καταλάβαινε γιατί όλη αυτή η αρνητική κριτική. Στο τέλος ο Γιώργος Τσαλίκης τους είπε ότι αυτή την εβδομάδα η γυναίκα του είχε πάρει τα παιδιά και είχε πάει στο χωριό για να μπορέσει απερίσπαστος να προπονηθεί και πώς με αυτα που ακούει δεν θα βάλει στόχο το χορό αλλά τους κριτές πίσω απο την πόρτα του. Η βαθμολογία που εισέπραξε ήταν: 7 απο την Γκαλένα Βελίκοβα, 6 απο τον Αλέξη Κωστάλα, 6 απο την Κάτια Δανδουλάκη, 6 απο τον Γιάννη Λάτσιο, 7 απο τον Φωκά Ευαγγελινό. Σύνολο 32 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση του Γιώργου Τσαλίκη.

 

"Ήσουν ότι καλύτερο έχουμε δει σήμερα" είπε ο Γιάννης Λάτσιος στην Έλενα Παπαβασιλείου και το εννοούσε. "Σου έκανε καλό που ήσουν υποψήφια την προηγούμενη εβδομάδα", συμπλήρωσε και τα καλά του σχόλια αποτυπώθηκαν και στη βαθμολογία. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 7άρια απο όλους και 8 απο τον Γιάννη Λάτσιο που είναι και η υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς μέχρι αυτή την ώρα. Σύνολο 36 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου.

Ο Κώστα Κρομμύδας χόρεψε ένα πολύ δυναμικό paso doble και απέσπασε τα θετικά σχόλια των κριτών. Η στάση του σώματος του ήταν πολύ σωστή και όπως του είπε η Γακλένα επιβλήθηκε σε μια επαγγελματία χορεύτρια. Συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία: 7 απο την Γκαλένα Βελίκοβα, 8 απο τον Αλέξη Κωστάλα, 8 απο την Κάτια Δανδουλάκη, 7 απο τον Γιάννη Λάτσιο και 8 απο τον Φωκά Ευαγγελινό. Σύνολο 38 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση του Κώστα Κρομμύδα.

"Ήταν όλα στις σωστές δόσεις" είπε η Κάτια Δανδουλάκη στην Ντορέτα Παπαδημητρίου η οποία στα 3 τελευταία live είναι πάντα πρώτη στη βαθμολογία. Ο Γιάννης Λάτσιος της είπε ότι είναι εκθαμβωτική και τα θετικά σχόλια αποτυπώθηκαν και στην βαθμολογία. 8 απο την Γκαλένα Βελίκοβα, 8 απο τον Αλέξη Κωστάλα, 8 απο την Κάτια Δανδουλάκη και 8 απο τον Φωκά Ευαγγελινό. Σύνολο 40 βαθμοί και κατέρριψε το ρεκόρ και στα 5 live.

Δείτε την εμφάνιση της Ντορέτας Παπαδημητρίου.

 

Σαν μια προρσελάνινη κούκλα εμφανίστηκε στη σκηνή η Λάουρα Νάργες που βγήκε μέσα απο ένα μουσικό κουτί και εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία τους κριτές. Μόνο η Γκαλένα Βελίκοβα είχε ενστάσεις για τον χορό της, λέγοντας ότι είναι κατανοητό το concept και θα έπρεπε να πάρουν 10 για αυτό, αλλά δεν θα έπρεπε να ξεχνάνε τα βήματα του χορού και εκείνη αυτά τα λίγα βήματα που είχε να κάνει, τα ξέχασε. Παρόλαυτά η βαθμολογία των κριτών ήταν: 8 απο όλους και 7 απο τους χορογράφους Γκαλένα και Φωκά. Σύνολο 38 βαθμοί.

Δείτε την εμφάνιση της Λάουρας Νάργες.

 

Ο Ηλίας Βρεττός έκλεισε το χορό των συμμετεχόντων δείχνοντας τη ροκ πλευρά του.

Δείτε την εμφάνισή του και ακολουθεί η κριτική και η βαθμολογία του.

Το γεγονός ότι έδειξε το ροκ χαρακτήρα του και δεν πάτησε στην πεπατημένη του paso doble ήταν καλό για κάποιους απο τους κριτές και κακό για κάποιους άλλους. Ο Αλέξης Κωστάλας δεν ικανοποιήθηκε με το γεγονός ότι το χορευτικό ήταν έξω απο τον συγκεκριμένο χορό αλλά η Γκαλένα διαφώνησε. Δεν με ταξίδεψες του είπαν οι κριτές, αλλά ο Γιάννης Λάτσιος είχε αντίθετη άποψη πράγμα που έκανε τον Ηλία Βρεττό να ξεφυσήξει απο ανακούφιση. Όλα 7άρια απο τους κριτές συγκέντρωσε ο Ηλίας Βρεττός με εξαίρεση τον Γιάννη Λάτσιο που έβαλε 8. Σύνολο 36 βαθμοί.

Δείτε την κριτική και τη βαθμολογία του Ηλία Βρεττού.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR