counter

Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα η Φρίντα από το "Παρά Πέντε"; VIDEO

Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα η Φρίντα από το "Παρά Πέντε"; VIDEO
Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα η Φρίντα από το "Παρά Πέντε"; VIDEO

Μελίνα Κυριακοπούλου

Είναι η Φρίντα, η ενοχλητική ξαδέρφη του Φώτη από το “Παρά Πέντε”, της σειράς που είχε αγγίξει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης και έκανε το τηλεοπτικό κοινό να καθηλώνεται κάθε βράδυ που είχε προβολή επεισοδίου.

Τα άσπονδα αδέρφια του Παρά Πέντε είχαν χαρίσει γέλιο κάθε φορά που τσακώνονταν για το ποιος θα επικρατήσει στο οικογενειακό κανάλι τους, τον Τηλεβόα. Η Μελίνα Κυριακοπούλου που υποδύθηκε τη Φρίντα, την οποία λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μελέτησε το” και μίλησε για τη ζωή της, σήμερα, μετά το Παρά Πέντε.

Η τηλεοπτική “Φρίντα” σήμερα ασχολείται με το τραγούδι κάτι που ήθελε πολύ να κάνει αλλά ο "Φώτης" δεν την άφηνε. Όπως αποκάλυψε και η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε, έχει σπουδάσει περισσότερο τραγούδι και μουσική παρά υποκριτική. Η Μελίνα Κυριακοπούλου τραγουδάει σε μικρά μαγαζιά ενώ δεν λέει όχι κάθε φορά που προκύπτει μια πρόταση για θέατρο.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με το δημιουργό του Παρά Πέντε, Γιώργο Καπουτζίδη. Οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή που φοιτούσαν στη δραματική σχολή και μέχρι και σήμερα έχουν πολύ καλή σχέση αν και όπως παραδέχεται δεν βλέπονται κάθε μέρα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR