counter

Δείτε την ζουμερή celebrity που εμφανίστηκε με δανεικά ρούχα!

Δείτε την ζουμερή celebrity που εμφανίστηκε με δανεικά ρούχα!
Δείτε την ζουμερή celebrity που εμφανίστηκε με δανεικά ρούχα!

Kim Kardashian_Khloe

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Μπορεί και η Αμερική να είναι πληγωμένη από την παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ ότι τα πορτοφόλια των διάσημων του Hollywood "ξεφουσκώνουν".
Η διάσημη οικογένεια Kardashian μπορεί να βγάζει χιλιάδες δολάρια καθημερινά, αλλά οι τρεις αδερφές ανακυκλώνουν την γκαρνταρόμπα τους, για λόγους οικονομίας υποθέτουμε, αντί να αγοράσει η κάθε μία τα διάσημα κομμάτια των σχεδιαστών για τον εαυτό της.
Η Khloe Kardashian εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles με μια τσάντα διάσημου γαλλικού οίκου που κοστολογείται στα 2,700 ευρώ που κάτι μας θύμιζε!

Kim Kardashian_KhloeKim Kardashian_Khloe
















Η τσάντα άνηκε στην αδερφή της, Kim Kardashian, την οποία και ο σύντροφός της, Kanye West την υποχρέωσε να την πετάξει γιατί του θύμιζε τσάντα για να μεταφέρεις το σκυλί σου! Το σχετικό αποσπασμα είχε προβληθεί στο reality show, "Κeeping Up With The Kardashians'.







Η  ακριβή τσάντα, όμως, δεν ήταν το μόνο δανεικό που φορούσε. Οι μπότες του οίκου Givenchy, που έγιναν κομμάτι φετίχ της φετινής μόδας και κοστίζουν 1,695 ευρώ, τις δανείστηκε και πάλι από την αδερφή της! Η Kim έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές να τις φοράει τους τελευταίους μήνες και προφανώς τις βαρέθηκε και έτσι είπε να γλιτώσει την αδελφούλα της από τα περιττά έξοδα.

Kim Kardashian_Khloe

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR