counter

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο τους!

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο τους!
Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο τους!

Biel_Timberlake

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Justin Timberlake μίλησε για τον γάμο του με την Jessica Biel και είπε "ήταν ένα πραγματικό όνειρο. Η γυναίκα μου με το νυφικό της ήταν ότι πιο όμορφο έχω δει ποτέ στη ζωή μου".

Ο 31χρονος τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό "People" λίγες μέρες μετά τον παραμυθένιο γάμο του σε θέρετρο της Νότιας Ιταλίας με την ηθοποιό Jessica Biel και μαζί αποκάλυψε και την πρώτη τους φωτογραφία ως νιόπαντρο ζευγάρι.

Στη φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού, ο Justin φορώντας ένα κουστούμι Tom Ford, που συμμετείχε και ο ίδιος στο σχεδιασμό του κυριολεκτικά πηδάει από τη χαρά του. Η νύφη που επέλεξε ένα ροζ νυφικό του οίκου Giambattista Valli κάθεται χαρούμενη, κρατώντας την ανθοδέσμη με τα λευκά λουλούδια.

Όλες τις φωτογραφίες του γάμου θα τις δούμε στο τεύχος που κυκλοφορεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιοδικό κατέβαλε το ποσό των 300.000 δολαρίων για να τις αποκτήσει. Σημαντική χρηματική ενίσχυση για το ζεύγος Timberlake, αν σκεφτεί κανείς ότι ο γάμος τους κόστισε 6,5 εκατομμύρια δολάρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR