counter

Δείτε την με καρέ μαλλιά & sexy εσώρουχα σε φωτογράφιση!

Δείτε την με καρέ μαλλιά & sexy εσώρουχα σε φωτογράφιση!
Δείτε την με καρέ μαλλιά & sexy εσώρουχα σε φωτογράφιση!

Η Selena Gomez φωτογραφίζεται με κοντό μαλλί και προκαλεί…φορώντας σέξι εσώρουχα! Η 21χρονη Selena Gomez πόζαρε για το τεύχος του περιοδικού "Flaunt", πιο σέξι και αποκαλυπτική από ποτέ. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας απαρνήθηκε για λίγο τα μακριά της μαλλιά και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις!  

Το κοριτσάκι-θαύμα της Disney μεγάλωσε και έχει μεταμορφωθεί σε μια εντυπωσιακή γυναίκα. Μετά το χωρισμό της από τον Justin Bieber προσπάθησε να αλλάξει και να γίνει ένα sexy θηλυκό. Και τα κατάφερε!

Δεν είναι μόνο οι φωτογραφήσεις της που αφήνουν άφωνους τους θαυμαστές της αλλά και οι sexy εμφανίσεις της. Μετά την  φωτογράφηση που έκανε για το αμερικανικό περιοδικό «Flaunt» έβαλε ό,τι πιο καυτό είχε στην γκαρνταρόμπα της και πήγε να το διασκεδάσει στο πάρτι του περιοδικού. Η Selena Gomez φόρεσε ένα στενό μαύρο σέξι φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα στο μπούστο και εμφανίστηκε σε γνωστό club στο Beverly Hills του Los Angeles.

Όσο για την προσωπική της ζωή η Gomez σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "Teen Vogue" δήλωσε ότι είναι έτοιμη για νέα σχέση!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR