counter

Δείτε την κόρη της Angelina Jolie, να παίζει σε ταινία με τη μαμά της

Δείτε την κόρη της Angelina Jolie, να παίζει σε ταινία με τη μαμά της
Δείτε την κόρη της Angelina Jolie, να παίζει σε ταινία με τη μαμά της

Η Vivienne Jolie-Pitt, κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έχοντας το πλευρό τη διάσημη μητέρα της. Η 4χρονη κόρη του λαμπερού ζευγαριού που κόλλησε το υποκριτικό μικρόβιο των γονιών της θα παίξει στην ταινία "Maleficent" δίπλα στην Angelina Jolie.

Η μικρή Vivienne Jolie – Pitt, ενσαρκώνει το ρόλο της πριγκίπισσας Aurora, σε παιδική ηλικία, σε αυτή την περιπέτεια φαντασίας που βασίζεται στην ιστορία της "Ωραίας Κοιμωμένης". Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση η κόρη της Angelina Jolie, Vivienne, κέρδισε έναν ρόλο στο cast του φανταστικού θρίλερ “Maleficent”, όπου την παραγωγή υπογράφει η μητέρας της πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει ως κακιά μάγισσα.

Η star του Hollywood, ξεκίνησε την καριέρα της το 1982, σε ηλικία μόλις 6 ετών, στην ταινία "Lookin' to get out", στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πατέρας της, Jon Voight. Ωστόσο, η 4χρονη Vivienne Jolie – Pitt, κόρη της Angelina Jolie, δεν είναι το πρώτο από τα παιδιά του διάσημου ζευγαριού που θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη, καθώς η μεγαλύτερη αδελφή της, Shiloh, είχε παίξει έναν μικρό ρόλο στην ταινία του πατέρα της, "The Curious Case of Benjamin Button".

Απ ‘ότι καταλάβατε σόι πάει το βασίλειο! Αν δεν είσαι παιδί διασήμων στο Hollywood δεν παίζεις σε ταινία, αφού καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της παραγωγής να δώσει τον ρόλο της νεαρής πριγκίπισσας Aurora στη Vivienne Jolie-Pitt, έπαιξε η διάσημη μαμά της. Η μικρή ξανθούλα που στο trailer της ταινίας τρέχει ανέμελη στους αγρούς θα αμείβεται με 3000 δολάρια την εβδομάδα! Η ταινία που είναι βασισμένη στην ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης», θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2014.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR