counter

Δείτε την καλλονή κόρη του...

Δείτε την καλλονή κόρη του...
Δείτε την καλλονή κόρη του...

Η κοπέλα της φωτογραφίας δεν είναι απλά ένα μοντέλο, ονομάζεται Dylan Pean και πρόκειται για τη κόρη του Sean Pean. Η Dylan Pean όπως βλέπεται στα 27 της χρόνια, είναι φτυστή η μητέρα της Robin Wright.

H Dylan Pean ξεκίνησε φέτος να απασχολεί έντονα τη δημοσιότητα καθώς φήμες λένε ότι είναι ζευγάρι με τον star του Twilight, Robert Pattinson. Παρότι η ίδια αρνείται ότι υπάρχει τέτοιου είδους σχέση μεταξύ τους, ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει την Dylan Pean και τον Robert Pattinson μαζί ήδη δύο φορές. Τη μία ήταν το Σεπτέμβριο στο ξενοδοχείο Chateau Marmont και την άλλη σε ένα πάρτι για την παρουσίαση ενός βιβλίου το Νοέμβριο.

Η κόρη του Sean Pean, Dylan Pean φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GQ που κυκλοφορεί και αποκάλυψε τι την γοητεύει σε έναν άντρα. Ο μόνος τρόπος για να τραβήξει την προσοχή της Dylan Pean κάποια αρσενική παρουσία είναι όχι η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση αλλά το χιούμορ του.

Στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό GQ η Dylan Pean φορούσε ένα γκρι μακό τιραντάκι και ένα τζιν σορτσάκι με ξέφτια. Η φωτογράφιση έγινε σε μία παραλία και η Dylan Pean επιδόθηκε σε καυτές πόζες πάνω στην άμμο. Ακόμη η Dylan Pean θα συμμετέχει στην νέα καμπάνια της Gap που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR