counter

Δείτε την Αλίκη Κατσαβού να φτιάχνει τις χειροποίητες μπομπονιέρες για την βάπτιση του γιου της!

Δείτε την Αλίκη Κατσαβού να φτιάχνει τις χειροποίητες μπομπονιέρες για την βάπτιση του γιου της!
Δείτε την Αλίκη Κατσαβού να φτιάχνει τις χειροποίητες μπομπονιέρες για την βάπτιση του γιου της!

Ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, Φοίβος, θα βαφτιστεί την ημέρα των γενεθλίων του, το Σάββατο 22 Ιουλίου, σε εκκλησία των Βορείων Προαστίων και συγκεκριμένα στην Αγιά Παρασκευή, με καλεσμένους συγγενείς, φίλους, αλλά και συναδέλφους του ζευγαριού.

Ήδη ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες της βάφτισης και επιμελούνται μαζί την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να είναι όλα τέλεια την ημέρα του Μυστηρίου.

Οι νονοί του μικρού Φοίβου θα είναι τέσσερις: η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πάντρεψε και το ζευγάρι, η ηθοποιός Ντόρα Δούμα, ο Μάριος Τάγαρης, γιος του θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη, και η Βάσω Δημητρακοπούλου, στενή συνεργάτιδα της ευτυχισμένης μαμάς.

Η Αλίκη Κατσαβού να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη θεματική διακόσμηση της βάφτισης, αφού διαθέτει και φαντασία και οργανωτικό μυαλό, χωρίς, ωστόσο, να συμβουλεύεται και τον Κώστα Βουτσά.

Σήμερα, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονταν η ίδια να φτιάχνει τις χειροποίητες μπομπονιέρες για τους καλεσμένους της βάφτισης, οι οποίες αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Η Αλίκη Κατσαβού φτιάχνει τις μπουμπουνιέρες για τη βάφτιση του γιου της\

Αυτές τις μέρες, ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται σε πρόβες για την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας με την πρώτη ποντιακή επιθεώρηση «Ζωή και κότα, με χαβίτς και με κορκότα», ο πρώτος σταθμός της οποίας θα είναι η Βέροια, στις 3 Ιουλίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR