counter

Δείτε τη Δήμητρα Ματσούκα εντελώς άβαφη

Δείτε τη Δήμητρα Ματσούκα εντελώς άβαφη
Δείτε τη Δήμητρα Ματσούκα εντελώς άβαφη

Είναι μια γυναίκα που δεν κάνει συχνές βραδινές εμφανίσεις αλλά όταν δίνει το παρών συνήθως κλέβει τις εντυπώσεις και συγκεντρώνει τα φωτογραφικά φλας πάνω της, αφού ακόμη και σήμερα παραμένει μια από τις πιο ωραίες και sexy υπάρξεις της showbiz. Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Αέρας” στο Πόλη Θέατρο αλλά αυτή τη φορά ήταν άβαφη, ελαφρώς ατημέλητη και φαίνεται σαν να 'χει πάρει και 2-3 κιλάκια.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ και δε θυμίζει την sexy, σαγηνευτική, φλογερή γυναίκα που έχει συνδεθεί με την απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού. Ωστόσο όπως θα παρατηρήσετε έχει πεντακάθαρη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και γι' αυτό το λόγο μπορεί να κυκλοφορεί ανετότατα και άβαφη. Μπορεί να μην βγάζει την sexy εικόνα της αλλά σίγουρα μοιάζει με κοριτσάκι.

Φορώντας ένα μακρύ μαύρο παλτό που φαινόταν να είναι μεγαλύτερο απ ‘ότι χρειάζεται στην πραγματικότητα η Δήμητρα Ματσούκα με ένα συντηρητικό look και εντελώς άβαφη με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Το λευκό της πουκάμισο ήταν κουμπωμένο ψηλά στο λαιμό και έδειχνε άχρωμο και χλωμό το πρόσωπό της καθώς ήταν άβαφη, ενώ το παντελόνι με το μακρύ παλτό δεν αναδείκνυαν το κορμί της που η ίδια διατηρεί σε άψογη φόρμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR