counter

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης από το Big Brother

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης από το Big Brother
Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης από το Big Brother

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 31 Μαΐου και Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 00.15, μαζί μας η Μαλού. Σε τι δοκιμασία υποβάλει ο Γρηγόρης τη Μαλού; Επίσης μας μιλάει για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό της εκπομπής.

Η Σαμπρίνα έρχεται  στο The 2night Show. Μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της ως παίκτρια στο “Your Face Sounds Familiar”, το μοναδικό ελληνικό show μεταμφιέσεων στην ελληνική τηλεόραση. Μοιράζεται μαζί μας, τη μέχρι τώρα εμπειρία της και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Πρόδρομο Καθηνιώτη. Μας  μιλάει για την τηλεοπτική του εμπειρία, από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι παιχνίδι και τραγουδάει ζωντανά.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, μαζί μας στο The2night Show, ο Σπύρος Σούλης σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη. Μοιράζεται μαζί μας για πρώτη φορά άγνωστες ιστορίες μέσα από τη συμμετοχή του στο ρεάλιτι παιχνίδι που δεν προβλήθηκαν ποτέ στην τηλεόραση.

Ακόμη: Στο The2night Show, παίζουμε το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 31 Μαΐου και την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 00:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR