counter

Δείτε πώς απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε αυτούς που τον αποκαλούσαν υποτιμητικά "βενζινά"

Δείτε πώς απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε αυτούς που τον αποκαλούσαν υποτιμητικά "βενζινά"
Δείτε πώς απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε αυτούς που τον αποκαλούσαν υποτιμητικά "βενζινά"

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γεωργία Παπαδημητρίου και το Thema People, στην πρώτη του συνέντευξη σε έντυπο μέσο, μετά τη μεγάλη του νίκη στο Survivor. Ο Ντάνος αναφέρθηκε μάλιστα για πρώτη φορά, σε αυτούς που στα social media τον αποκαλούσαν «βενζινά» με υποτιμητική διάθεση.

Στα social media κάποιοι που προφανώς δεν τον υποστήριζαν στο Survivor τον αποκαλούσαν «βενζινά» με υποτιμητική διάθεση. Είναι κάτι που τον ενόχλησε; 

Μπορεί η διάθεσή τους να ήταν αυτή, αλλά εγώ δεν ντρέπομαι για κανένα επάγγελμα που έχω κάνει. Μέσα από το επάγγελμα του βενζινά λοιπόν έγινα πιο ικανός. Δεν ξέρω γιατί θεωρείται από κάποιους υποτιμητικό. Πώς είναι δηλαδή το προφίλ του ανθρώπου που δουλεύει σε πρατήριο καυσίμων; Εκτός από βενζινάς λοιπόν να τους πως ότι ήμουν και μπογιατζής, μαρμαράς, φούρναρης, ποδοσφαιριστής, υδραυλικός. Έχω κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα. Έχω δουλέψει επίσης σε καφετέρια και σινεμά. 

Αυτό σημαίνει ότι είναι «ψημένο» παιδί; 

Όχι μόνο ψημένος, καλοψημένος. (γελάει). Χάρη σε αυτά τα επαγγέλματα υπήρχε επαφή με τους ανθρώπους στη Σκιάθο. Με έμαθαν. Αυτό είναι ευλογία. Μπορεί στη ζωή μου να έχω κουραστεί, να έχω δουλέψει πολύ -πολλές φορές έκανε και δυο δουλείες ταυτόχρονα – αλλά έτσι κέρδισα την ανεξαρτησία μου από μικρή ηλικία. Ναι μεν βοηθούσα την οικογένειά μου αλλά μου άρεσε που είχα τα δικά μου λεφτά στην τσέπη μου. Έχει άλλη αξία να έχεις τα δικά σου χρήματα, από τον κόπο σου. Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έχω ζήσει στη ζωή μου, αν εξαιρέσεις τον θάνατο του πατέρα μου. Αν μπορούσα μόνο αυτό θα άλλαζα. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR