counter

Δείτε όλες τις εμφανίσεις, τις βαθμολογίες και κυρίως... τις κριτικές! (video)

Δείτε όλες τις εμφανίσεις, τις βαθμολογίες και κυρίως... τις κριτικές! (video)
Δείτε όλες τις εμφανίσεις, τις βαθμολογίες και κυρίως... τις κριτικές! (video)

teaser dwts

Ξεκίνησε το 11ο live του DWTS3 και μια μεγάλη πρόκληση περιμένει τους χορευτές! Απόψε θα κληθούν να προετοιμάσουν μια χορογραφία μέσα σε 20 λεπτά, με ένα μουισκό θέμα που τους είναι εντελώς άγνωστο. Ποδαρικό στην αποψινή βραδιά έκανε η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες άνοιξε το show με μια χορογραφία σε ρυθμούς jive! Ως pin up girl, χόρεψε με πολύ τσαχπινιά και νάζι, αλλά ο Γιάννης Λάτσιος είπε πως δεν κουράστηκε αρκετά και ότι θεώρησε κατώτερη την σημερινή της παρουσία από τις προηγούμενες φορές. Παρόμοια ήταν και η άποψη των υπόλοιπων μελών της κριτικής επιτροπής.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 40 βαθμοί


Ο Νίκος Αναδιώτης  εντυπωσίασε το κοινό με μια χορογραφία σε ρυθμούς Fox trot! Με άνεση στις κινήσεις παρουσίασε τις φιγούρες του, με ένα μικρό παραπάτημα στο τέλος του χορού! Η κριτική επιτροπή σχολίασε την προσπάθειά του με κολακευτικά λόγια, εκτός από τον Γιάννη Λάτσιο που επισήμανε πως τους έλειπε η ενέργεια .

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 39 βαθμοί

Ο Σπύρος Σούλης σε ρυθμούς Fox trot χόρεψε υπό τους ήχους της  jazz μουσικής και το κοινό του χάρισε το χειροκρότημα του για την χορογραφία που μας ταξίδεψε σε ατμόσφαιρα μιούζικαλ! Η κριτική επιτροπή τόνισε πως δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 39 βαθμοί

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεσήκωσε με την άψογη χορογραφία το κοινό που της χάρισε το παρατεταμένο του χειροκρότημα, χορεύοντας σε ρυθμούς  jive. Tην εντυπωσιακή εμφάνιση  της “μικρής” Ντορέττας επαίνεσε η κριτική επιτροπή με τα καλύτερα τους σχόλια.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 46 βαθμοί

Μία “χιονισμένη”  χορογραφία σε ρυθμούς fox trot χάρισε στο κοινό και την κριτική επιτροπή ο Ηλίας Βρεττός! Η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως ήταν εξαιρετικός και ήταν η καλύτερη εμφάνιση του μέχρι τώρα. Το ίδιο γενναιόδωροι ήταν και στις παρατηρήσεις τους ο Φωκάς Ευαγγελινός  η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Γιάννης Λάτσιος  και μάλιστα ο Αλέξης Κωστάλας τόνισε πως έχει “έξυπνα” πόδια!

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 46 βαθμοί


Η τελική κατάταξη της βαθμολογίας είναι:

Βαθμολογια

Ξεκίνησε η χορευτική πρόκληση των διαγωνιζομενων. 

 Η Λάουρα Νάργες με μια αποκαλυπτική εμφάνιση παρουσίασε την δεύτερη χορογραφία της σε ρυθμούς tsa tsa tsa. H Λάουρα σε αυτή την προσπάθεια κέρδισε πιο ενθαρρυντικά σχόλια από την κριτική επιτροπή .

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 43 βαθμοί

Ο Νίκος Αναδιώτης  ήταν ο δεύτερος διαγωνιζόμενος  και σε αυτόν κύκλο εμφανίσεων. Ο ηθοποιός εντυπωσίασε τους κριτές, αφού του είπαν πως αυτός ο χορός ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο και  αναγνώρισαν την μεγάλη του πρόοδο.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 41 βαθμοί.

 

Ο Σπύρος Σούλης χόρεψε cha cha cha και ήταν πιο άνετος από την πρώτη χορογραφία . Αυτό του επισήμανε και η κριτική επιτροπή και το έδειξε με τα σχόλια της και την βαθμολογία της.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 40 βαθμοί

 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και στην δεύτερη χορογραφία της σε ρυθμούς cha cha cha!H ηθοποιός ξεσήκωσε το κοινό που φώναζε ρυθμικά το όνομά της στο τέλος της χορογραφίας. Η κριτική επιτροπή έδωσε τα συγχαρητήρια της λέγοντας ,ότι ήταν η καλύτερη τους χορογραφία στο cha cha cha και την επιβράβευσαν  λέγοντας ,ότι αξίζουν να φτάσουν στον τελικό χαρίζοντας  της τα 10αρια τους!

 

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 50 βαθμοί και δείτε την αντίδραση της ηθοποιού.

 

  Μια δυναμική χορογραφία cha cha cha  εκτέλεσε ο Ηλίας Βρεττός και ήταν εξίσου καλός με την πρώτη του εμφάνιση. Η κριτική επιτροπή του είπε για μια ακόμη φορά τα καλύτερα και του έδωσαν δύο 10αρια.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 47 βαθμοί

Η τελική κατάταξη της βαθμολογίας του δεύτερου χορού είναι:

Βαθμολογία δεύτερου χορού

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR