counter

Δείτε για πρώτη φορά τους γονείς της Demy

Δείτε για πρώτη φορά τους γονείς της Demy
Δείτε για πρώτη φορά τους γονείς της Demy

Το καλύτερο και πιο θερμό κοινό είχε η Demy στο Live που έκανε σε γνωστό club της παραλιακής το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου. Μπορεί ο αγαπημένος της Άκης Πετρετζίκης να έλειπε από αυτή τη βραδιά, ωστόσο η οικογένεια της έδωσε το παρών και την καμάρωσαν συγκινημένοι. Για πρώτη φορά είδαμε τους γονείς της Demy οι οποίοι παρέα με την αδερφή της Ρώμη Παπαδέα έσπευσαν να την ακούσουν και να την χειροκροτήσουν.

Ο μπαμπάς Νώντας και η μαμά Ελένη συγκινημένοι για την κόρη τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες της κόρης του αν και οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα από την pop Μουσική σκηνή και δεν παρευρίσκονται ποτέ σε τέτοιες βραδιές.

Οι γονείς της Demy είναι οι μεγαλύτεροι fan της. Είναι χαμηλών τόνων και κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ κάτι που φαίνεται και από τη νεαρή τραγουδίστρια η οποία έχει γαλουχηθεί με αρχές και βάσεις για τη ζωή. Ο μπαμπάς Νώντας είναι δικηγόρος και η μαμά Ελένη έχει φροντιστήριο Αγγλικών. Οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας και τη showbiz αλλά στηρίζουν και σέβονται το δρόμο που διάλεξε η κόρη τους Demy.

Οι τρεις του πόζαραν μαζί μετά το live της Demy και έλαμψαν με τα πλατιά τους χαμόγελα! Όπως φαίνεται η Demy μοιάζει περισσότερο στο μπαμπά Νώντα αλλά έχει πάρει τα τεράστια γαλανά μάτια από τη μαμά της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR