counter

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Κωνσταντίνα Παπαδάκη κόρη Μπαρμπαρίγου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μια πανέμορφη κόρη την Κωνσταντίνα έχει αποκτήσει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με τον άντρα της, Μανώλη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο πολλά χρόνια κι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ δεμένη κι ευτυχισμένη οικογένεια.

Όπως είναι φυσικό, πρωταγωνίστρια στην οικογένεια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του συζύγου της, είναι η κόρη της Κωνσταντίνα. Η νεαρή δεσποινίς, όχι μόνο λατρεύει την δουλειά που κάνουν οι γονείς της, αλλά εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, το εστιατόριο που έχουν στο Κολωνάκι και αποτελεί πόλο έλξης επωνύμων, πολιτικών και όχι μόνο. Η Κωνσταντίνα σπουδάζει Εμπορία και Διαφήμιση κι εργάζεται ως υπεύθυνη του χώρου, βοηθώντας τους γονείς της. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα αγαπητή και οι πελάτες του χώρου φαίνεται να την αναζητούν μόλις βρεθούν στο εστιατόριο. Η κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Κωνσταντίνα, είναι μια πολύ όμορφη αλλά και δουλευταρού κοπέλα, που βαδίζει στα επαγγελματικά χνάρια των γονιών της, που της έχουν μεγάλη αδυναμία. Στη φωτογραφία η Κωνσταντίνα ποζάρει με τον pr man, Χάρη Σιανίδη, που είναι καθημερινός πελάτης στο εστιατόριο της Αργυρώς και έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, μιας και την θεωρεί εκπληκτική οικοδέσποινα.

“Θαυμάζω την ειλικρίνειά της, είναι πολύ δυναμικό παιδί. Είχε πάρει τις βάσεις από νωρίς για να βγει έξω μόνη της. Θεωρώ ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να εξαρτώνται από εμάς, να πατάνε μόνα τους στα πόδια τους από νωρίς”, είχε πει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε συνέντευξή της, αναφερόμενη στην μονάκριβη κόρη της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR