counter

Δε φαντάζεστε πως αποκαλεί η Έλενα Χριστοπούλου την Ζενεβιεβ!

Δε φαντάζεστε πως αποκαλεί η Έλενα Χριστοπούλου την Ζενεβιεβ!
Δε φαντάζεστε πως αποκαλεί η Έλενα Χριστοπούλου την Ζενεβιεβ!

Η Έλενα Χριστοπουλού και η Ζενεβέβ Μαζαρί μπορεί να μην συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή του GNTM , αλλά έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στο ριάλιτι μόδας καθώς βρίσκονται δίπλα στα κορίτσια και τις εμψυχώνουν σε κάθε δοκιμασία.

Οι δύο τους είναι πολύ αγαπητές στο ευρύ κοινό και μάλιστα συχνά μέσω των social media μας δείχνουν backstage σκηνές από τα γυρίσματα.

Έτσι, μετά τη δοκιμασία της Τρίτης, που τα κορίτσια μαζί με τις παρτενέρ τους έπρεπε να φορέσουν ένα κοινό ρούχο και να φωτογραφηθούν σαν ένα, οι δύο κυρίες του GNTM είπαν να κάνουν και αυτές το concept.

Η Έλενα Χριστοπούλου μάλιστα ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram, το οποίο τραβήχτηκε λίγο πριν φωτογραφηθούν, όπου η Ζενεβιέβ ρωτάει την Έλενα Χριστοπούλου: « Γιατί πιστεύεις μας έχει συμβεί αυτό;» με την Έλενα Χριστοπούλου να απαντάει: « Γιατί αυτή την ιδέα είχες ,ζωντόβολο».

Η Έλενα Χριστοπούλου μάλιστα έγραψε στη λεζάντα κάτω από το βίντεο: “ H Ζεν και εγώ εγκλωβισμένες στην ίδια μπλούζα. Άσπρο και μαύρο. Με χιούμορ και χωρίς κόμπλεξ η φιλία και η ζωή είναι υπέροχη. Ζενεβιέβ σ’ αγαπώ”. Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, όπως ήταν αναμενόμενο.  

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR