counter

Δε φαντάζεστε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Δε φαντάζεστε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας
Δε φαντάζεστε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας πρόκειται για την ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Jennifer Aniston.

Η Jennifer Aniston απέκτησε πριν λίγες μέρες λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους. Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του λογαριασμού της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο επίσημος λογαριασμός του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι απέκτησαν τον ίδιο αριθμό ακολούθων σε 5 ώρες και 45 λεπτά.

Η Jennifer Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και δεν δίστασε να κάνει ένα throwback, αφού μας έδειξε πως ήταν στην παιδική της ηλικία. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “ Με στυλ τότε και τώρα”.

Τα likes και τα σχόλια ,όπως ήταν αναμενόμενο, "έπεσαν βροχή" και δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που σχολίασαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Η επίσης ,ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σύζυγος του ηθοποιού Tom Hanks, Rita Wilson, μάλιστα σχολίασε στα ελληνικά κάτω από τη φωτογραφία της Jennifer Aniston: “Koukla”.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR