counter

David και Victoria Beckham: Ανανέωσαν τους όρκους αγάπης τους, μετά από 18 χρόνια!

David και Victoria Beckham: Ανανέωσαν τους όρκους αγάπης τους, μετά από 18 χρόνια!
David και Victoria Beckham: Ανανέωσαν τους όρκους αγάπης τους, μετά από 18 χρόνια!

Ο γάμος τους είχε σχολιαστεί έντονα για τη χλιδή και την πολυτέλεια που τον χαρακτήριζε. Ο λόγος για τον David και τη Victoria Beckham που το 1999 είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, μπροστά στους αμέτρητους καλεσμένους τους. Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, το ζευγάρι ανανέωσε, μάλιστα, τους όρκους του. Αυτή τη φορά, όλα ήταν πιο απλά και λιτά, αφού επέλεξαν να κάνουν μια σεμνή τελετή στο σπίτι τους με καλεσμένους, μόλις έξι άτομα.

Διαβάστε επίσης: David και Victoria Beckham: Αυτό είναι το παλάτι που έχουν βάλει στο μάτι…

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που μίλησε στο τέταρτο κανάλι του BBC, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε ανανεώσει τους όρκους μας από τότε και ήταν κάτι πιο ιδιωτικό, είχαμε περίπου έξι ανθρώπους καλεσμένους στο σπίτι μας”.

Ο David, αναφερόμενος στον υπέρλαμπρο γάμο του ζευγαριού το 1999 και τις τολμηρές επιλογές τους τόσο ως προς τα ρούχα που είχαν επιλέξει όσο και τη διακόσμηση, δε δίστασε να σατιρίσει, μάλιστα, τον εαυτό του ως γαμπρό..  "Αυτό ήταν κάτι πολύ τολμηρό. Η Victoria ήταν πολύ ωραία. Εγώ, απορώ τι σκεφτόμουν; Φορούσα κι ένα ημίψηλο μωβ καπέλο. Τι σκεφτόμουν;" είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από 18 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ο "άσσος" των γηπέδων, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, δηλώνει το ίδιο ερωτευμένος με τη σύζυγό του.

"Φυσικά και κάναμε λάθη όλα αυτά τα χρόνια, όλοι ξέρουμε ότι ο γάμος έχει πολλές δυσκολίες που για να ξεπεραστούν χρειάζεται δουλειά. Κάθε φορά που έχουμε έρθει αντιμέτωποι με δύσκολες στιγμές, το συζητήσαμε γιατί ξέρουμε τόσο καλά ο ένας τον άλλον. Δεν μείναμε μαζί γιατί είμαστε μία μάρκα. Φυσικά όχι. Είμαστε μαζί γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Μένουμε μαζί, γιατί έχουμε τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Φυσικά και έχουμε τις δύσκολες στιγμές μας. Όταν περνάμε τις δυσκολίες μας, δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό ως οικογένεια".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR